Παρακολουθείς το World Party; Ασχολείσαι με την παραγωγή περιεχομένου; Και το πιο σημαντικό… με το να χαμογελάς, πως τα πας;

Στις 25 Αυγούστου οι υπεύθυνοι του World Party Tv Show έκαναν μια δημοσίευση στη σελίδα τους στο Facebook. Τι αναζητούν; Το μόνο σίγουρο είναι ότι αναζητούν άνθρωπο που να ξέρει να ταξιδεύει και να χαμογελά! Από εκεί και πέρα η δουλειά αφορά την παραγωγή περιεχομένου. Αν είσαι κινηματογραφιστής, σκηνοθέτης, μοντέρ, γραφίστας, έχεις δημιουργικές ιδέες ή γράφεις κείμενα και γνωρίζεις πολύ καλά το διαδίκτυο, τότε σίγουρα σε ενδιαφέρει. Η οικογένεια του World Party θέλει να μεγαλώσει και να επεκταθεί και σε επόμενα projects. Το κάλεσμα δεν αφορά το ίδιο το show αλλά τα επόμενα projects που οι υπεύθυνοι της εκπομπής σχεδιάζουν εδώ και τέσσερα χρόνια. Τηλεόραση, Youtube, digital περιεχόμενο και φυσικά αρκετό μάρκετινγκ. Αν οι φιλοδοξίες και η όρεξή σου δε σε κρατούν σε ένα μέρος τότε πρέπει να ταξιδέψεις μαζί τους.

Εντάξει, πρέπει πρώτα να ακολουθήσεις μια διαδικασία. Έτσι πάνε αυτά. Αρχικά πρέπει να μιλάς άψογα Αγγλικά. Αυτό γίνεται προφανές αφού όπως θα δεις, η επίσημη ανακοίνωση στο Facebook είναι εξ ολοκλήρου στα Αγγλικά. Στη συνέχεια φυσικά πρέπει να δείξεις δείγμα δουλειάς. Ναι, φυσικά είναι καλό και ένα σχετικό πτυχίο, αλλά δε θεωρείται απαραίτητο. Τέλος, πρέπει να αποδείξεις ότι ξέρεις να ταξιδεύεις! Το να μπορείς να αποδείξεις ότι είσαι ένα ανήσυχο πνεύμα που δε διστάζει να πάει πουθενά είναι ίσως το πιο σημαντικό γι’ αυτή την οικογένεια. Μαζί με το χαμόγελο!

Δες εδώ λοιπόν την επίσημη ανακοίνωση και ακολούθησε πιστά τα βήματα για να γίνεις το επόμενο δημιουργικό μέλος της οικογένειας. Δεν έχει οριστεί προθεσμία υποβολής αιτήσεων οπότε μη διστάσεις! Μια σημείωση: Μην τους απαντήσεις με μήνυμα στο Facebook. Είπαμε, κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται σωστά. Mail them.

Το άρθρο αυτό δε θα μπορούσε να κλείσει διαφορετικά. Θα κλείσει όπως ακριβώς κλείνει και η ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο Σάκης Τανιμανίδης. You Only Live Once.

Η δημιουργική οικογένεια του World Party μεγαλώνει. Γίνε μέλος της!

Πηγή: World Party Tv Show

Leave a Reply

Your email address will not be published.