Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 θα είναι μια συναρπαστική μέρα για το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Γιατί; Μα φυσικά γιατί θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στα χρονικά TEDxPanteionUniversity! Αποτελεί μια πρωτοβουλία των φοιτητών και αποφοίτων του Παντείου Πανεπιστημίου, μια μοναδική εκδήλωση που έχει σκοπό να εμπνεύσει, να ενθουσιάσει, να συναρπάσει και να δώσει την αρχή για μια νέα εποχή καινοτομίας τόσο στην παντειακή, όσο και στην κοινότητα  TEDx στην Ελλάδα.

Οι καινοτόμες ιδέες αποτελούν την καρδιά και την έμπνευση του TEDxPanteionUniversity, με στόχο τη δημιουργία μιας συνεργασίας και συνέργειας της κοινότητας του Παντείου Πανεπιστημίου, καθώς και την εξέλιξη των ίδιων των επιστημών της σχολής. Η εκδήλωση έχει θέμα τα “Πλαίσια Αλληλεπιδράσεων” ή αλλιώς “Frameworks”. Το θέμα αυτό αποτελεί μια κοινή αφετηρία για ομιλητές και κοινό, μια διάδραση ανάμεσα στις κοινωνικές επιστήμες και τον άνθρωπο, τη θεωρία και την πράξη, την επιχειρηματικότητα και την επιστήμη.

Το TEDxPanteionUniversity επιδιώκει να σε καθηλώσει με τις ομιλίες και τις θεματικές του, αλλά και να προωθήσει παραδείγματα που αποδεικνύουν πως η αλληλεπίδραση και η συνεργασία όλων των επιστημονικών κλάδων εξελίσσει τη σκέψη και τον άνθρωπο. Η εκδήλωση θα λάβει μέρος στο “ΓΑΙΑ”, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στην Κηφισιά, σε ένα χώρο που συνδέει το παλιό με το νέο, την καινοτομία με το περιβάλλον αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο με τη φύση.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η διάθεση των εισιτηρίων για το main event!

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του TEDxPanteionUniversity στο Facebook, Instagram και στο Site για όλες τις τελευταίες πληροφορίες και εξελίξεις για τη διοργάνωση!

http://tedxpanteionuniversity.com/

https://www.facebook.com/TEDxPANTEIONUNIVERSITY/

https://www.instagram.com/tedxpanteionuniversity/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.