Το Αμβούργο της Γερμανίας μπορεί να φημίζεται για τη λίμνη Άλστερ και το λιμάνι του που αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο της Ευρώπης, ωστόσο, αυτό που ίσως δε γνωρίζεις είναι ότι φιλοξενεί μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές ατραξιόν της Γερμανίας. Δεν είναι εκκλησία, δεν είναι άγαλμα αλλά η μεγαλύτερη εγκατάσταση σιδηροδρομικών γραμμών και τραίνων-μινιατούρα του κόσμου. Και όταν λέμε τη μεγαλύτερη το εννοούμε. Το Miniatur Wunderland αποτελείται από πολλαπλά δωμάτια με διαφορετικές θεματολογίες που σε ταξιδεύουν σε χώρες όπως η Σκανδιναβία, η Βαυαρία και η Ελβετία μέσα από 900 τραίνα συνολικής απόστασης κάλυψης 8 μιλίων.

Αν δεν έχεις προγραμματίσει στα άμεσα σχέδια σου να επισκεφτείς το Αμβούργο και ειδικότερα το συγκεκριμένο υπερθέαμα, μην ανησυχείς. Η Google κατέγραψε 9 διαφορετικές περιοχές της Miniatur Wunderland μέσα από διαφορετικές γωνίες και μπορείς να περιηγηθείς μέσα από το Google Street View. Και εδώ έρχεται το καλύτερο: σα να είσαι μινιατούρα! Υπέροχο;

Πάρε μια γεύση  και πες μας τις εντυπώσεις σου:

Πηγή: Thisiscolossal 

About The Author

Απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ, τελειομανής γιατί δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς (είμαι Κριός μην ξεχνιόμαστε!) και φιλόδοξη γιατί υπερπηδώ την πολυπλοκότητα γύρω μου. Είμαι υπέρμαχος της άποψης ότι αν δεν κάνεις κάτι σήμερα, την επόμενη θα έχεις τα διπλάσια να διευθετήσεις. Και μετά… tequila shots για να μπορέσεις να συνεχίσεις με άλλη διάθεση την καθημερινότητα που σε τρελαίνει.
Πιστεύω ότι επιτυχία δεν είναι ότι επιτυγχάνεις ΕΣΥ μόνος σου, αλλά το γεγονός ότι εμπνέεις τους ΓΥΡΩ σου να πετύχουν. So get your team, get your ambitions and create great things!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.