Είσαι άτομο που του αρέσει να μαθαίνει και να αναπτύσσεται συνεχώς; Θέλεις να μάθεις περισσότερα για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα; Έχεις ήδη κάποιες ιδέες που θα ήθελες να εξελίξεις; Αν έχεις απαντήσει ναι σε όλα τα παραπάνω, τότε το ThinkBiz Academy είναι το σημείο απ’ όπου θα ξεκινήσεις το επιχειρηματικό σου ταξίδι!

Το ThinkBiz Academy έρχεται για πρώτη φορά από το ThinkBiz στις 12 & 13 Μαΐου και φιλοξενείται στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό και δημιουργικό πολυσυνέδριο που εστιάζει στη βιωματική μάθηση. Στόχος του είναι η γνωριμία, η εξοικείωση και η εκπαίδευση των νέων με την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

Τι θα ζήσεις;
Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών του συνεδρίου, θα βρεθείς μαζί με επιτυχημένους επιχειρηματίες και startuppers. Το ξεκίνημά τους, οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν, οι αποτυχίες που έγιναν μάθημα και τελικά το όνειρο που έγινε πραγματικότητα θα είναι για σένα η βασική πηγή έμπνευσης. Η ενασχόληση με την επιχειρηματικότητα προσφέρει ευκαιρίες, αλλά είναι γεμάτη και προκλήσεις. Μάθε λοιπόν περισσότερα για το ταξίδι που οργανώνεις, από αυτούς που έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το να ακούσεις κάτι, δε σημαίνει ότι θα το μάθεις αυτόματα. Το επόμενο στάδιο λοιπόν είναι η βιωματική μάθηση. Μια μικρή και συμπικνωμένη γεύση της εμπειρίας που προσφέρει κάθε επιχειρηματικό ταξίδι. Γι’ αυτή τη γεύση θα βρίσκονται στο συνέδριο εξέχοντα στελέχη της αγοράς. Μέσα από εξειδικευμένα workshops με real case studies και βιωματικές ασκήσεις, θα σου μεταδώσουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους.

Το ThinkBiz ωστόσο, έχει πάντα γνώμονα την επαγγελματική και προσωπική σου εξέλιξη. Οπότε η εμπειρία δεν τελειώνει έτσι εύκολα. Μοναδικά happenings και παιχνίδια με πολλά δώρα θα σε περιμένουν ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την εκπαιδευτική εμπειρία του συνεδρίου.

Εάν λοιπόν είσαι φοιτητής ή νέος από 18 – 30 ετών, με θέληση να εξερευνήσεις τον επιχειρηματικό κόσμο και να εξελίξεις τις δικές σου φρέσκιες ιδέες στο άμεσο μέλλον, μη χάνεις χρόνο! Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα και τους ομιλητές στην επίσημη σελίδα του Thinkbiz Academy. Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου εδώ και μπες στην πιο βιωματική Ακαδημία Επιχειρηματικότητας!

Τα πάντα γύρω μας εξελίσσονται… Εσύ;

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.