Η πιο διαδραστική ακαδημία επιχειρηματικότητας είναι γεγονός!

Τι είναι μια startup; Ποια είναι τα βασικά της στοιχεία και πως μετατρέπεις μια ιδέα σου σε πράξη; Τι χρειάζεται για να γίνεις ένας πετυχημένος επιχειρηματίας;

Την απάντηση σε αυτά και σε ακόμα περισσότερα ερωτήματα έρχεται να δώσει το πιο βιωματικό πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας, το ThinkBiz Academy!

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος ανοίγει τις πύλες του στις 12 με 13 Μαίου και υποδέχεται αυτή την διαφορετική εκπαιδευτική εμπειρία, η οποία διοργανώνεται από το ThinkBiz, με στόχο τη γνωριμία, εξοικείωση και εκπαίδευση των νέων με την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρακολουθήσεις ομιλίες καταξιωμένων επιχειρηματιών και ανθρώπων του χώρου των επιχειρήσεων, θα συζητήσεις μαζί τους και θα ακούσεις για τις δικές τους επιτυχίες και αποτυχίες.

Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις; Μα φυσικά, βιωματικά! Εξέχοντα στελέχη της αγοράς θα μοιραστούν την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους μαζί σου, παραδίδοντας εξειδικευμένα workshops, τα οποία θα βασίζονται σε real case studies και βιωματικές ασκήσεις. Όμως η δράση δεν σταματάει εκεί! σε περιμένουν μοναδικά happenings και παιχνίδια με πολλά δώρα.

Το ThinkBiz Academy απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες, ανθρώπους με φιλοδοξίες και όνειρα που έχουν ιδέες ή θέλουν να εμπνευστούν, και να δημιουργήσουν, όντας μαζί με ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα και ασχολίες.

 

thinkbiz academy

To ThinkBiz Academy δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την υποστήριξη του What’s up και της ΔΕΠΑ.

Προλαβαίνεις ακόμα να κλείσεις το εισιτήριο σου εδώ και να βρεθείς στην πιο βιωματική Ακαδημία Επιχειρηματικότητας!

Σε περιμένουμε!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.