Το 2016 διοργανώθηκε το πρώτο event από την οργανωτική ομάδα του TEDxPanteionUniversity. Κι είχα την ευκαιρία να το παρακολουθήσω ζωντανά και ταυτόχρονα να είμαι ο υπεύθυνος για το LIVE Streaming του. Ήταν μια άψογη διοργάνωση χωρίς προβλήματα και με ουσιαστικό ενδιαφέρον στην κοινωνική προσφορά. Το θέμα του; Frameworks.

Ας έρθουμε όμως στο σήμερα. Στο σήμερα που ανακοινώθηκε το θέμα του φετινού TEDxPanteionUniversity και σπάει τα περσινά frameworks. “Break the Pattern” λοιπόν και όλα αλλάζουν! Από το Μουσείο Γουλανδρή κατεβαίνουμε στον πολυμορφικό χώρο “Προορισμός Παπαστράτος” και από το Μάρτιο περνάμε στο Μάιο. Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 6 Μαΐου 2017. Κι ο σκοπός είναι ένας: να εμπνευστεί κάθε ένας από το κοινό και να βρει το απαραίτητο θάρρος για να κυνηγήσει και να κάνει ξεχωριστά πράγματα! Να μη φοβηθεί τίποτα και να ξεφύγει  από όλες αυτές τις φόρμες που επιβάλλει η κοινωνία. Μέσα από τις ομιλίες και τα performances, η φετινή εκδήλωση θα παρουσιάσει ιδέες που ξεφεύγουν από το συνηθισμένο και πάνε ένα βήμα μπροστά. Μικρές και μεγάλες πράξεις έχουν κάτι διαφορετικό να σου πουν και θα στο πουν στο φετινό TEDxPanteionUniversity. Έλα να δώσουμε μια νέα οπτική στα πράγματα.

TEDxPanteionUniversity

Ο κοινωνικός χαρακτήρας της εκδήλωσης παραμένει σταθερός και φέτος, έχοντας πάλι δωρεάν είσοδο. Αυτή τη φορά, οι συμμετέχοντες μπορούν αντί για εισιτήριο να προσφέρουν ένα βιβλίο, κατά προτίμηση παιδικό. Έτσι, θα δημιουργηθεί μια δανειστική βιβλιοθήκη, η οποία θα στεγαστεί στο The Cube Athens. Το The Cube Athens έχει δημιουργήσει το SOLE Greece Project, ένα αυτοργανωμένο πρόγραμμα διδασκαλίας για παιδιά προσφύγων. Ποιος είπε ότι ένας συνεργατικός χώρος επιχειρηματικόητας δε μπορεί να προσφέρει πολλά παραπάνω;

Αυτά ήταν τα νέα ως τώρα. Το φετινό θέμα, η ημερομηνία και το κοινωνικό μήνυμα του TEDxPanteionUniversity 2017. Μείνε συντονισμένος στην επίσημη σελίδα, στο Facebook αλλά και στο Instagram για περισσότερα νέα σύντομα.

Save the date και σας περιμένουμε, μας λέει η οργανωτική ομάδα. Τι λες; Πάμε;

2 Σχόλια

  • Θάνος Καπράνος
   Θάνος Καπράνος

   Εννοείς να βοηθήσεις εθελοντικά εκτός από το να το παρακολουθήσεις; Για το σκοπό αυτό μπορείς να απευθυνθείς στους υπεύθυνους από τη σελίδα ή τα Social Media του TEDxPanteionUniversity που μπορείς να βρεις παραπάνω. Θα τα πούμε εκεί!

   Απάντηση

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.