Το Growth Hacking Academy σχεδιάσθηκε και υλοποιείται από ειδικούς Growth Hackers της GrowthRocks. Πρόκειται για το Nο.1 Growth Hacking Marketing Agency σε θέση κατάταξης στην Google σε όλο τον κόσμο με δραστηριότητα σε 16 χώρες.

Κατά τη διάρκεια των 2 μηνών, οι μελλοντικοί growth hacking marketers θα έρθουν σε επαφή με κορυφαίους εισηγητές και θα εξασκηθούν πρακτικά στην επίλυση πραγματικών προβλημάτων. Θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν πρακτικά σε advanced στρατηγικές Digital Marketing, να αποκτήσουν εμπειρία σε εργαλεία και αυτοματοποιήσεις, και να δημιουργήσουν αποτελεσματικά growth plans.

Tι είναι όμως το Growth Hacking Marketing;

Το Growth Hacking Marketing προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση της αγοράς και της ανάπτυξης και τοποθέτησης προϊόντων, και απόλυτο στόχο τα γρήγορα, γεωμετρικά αυξανόμενα και μετρήσιμα αποτελέσματα – δηλαδή το growth.

Ο growth hacker αγαπά την τεχνολογία και δίνει λύσεις μέσω αυτής. Η τεχνολογία είναι ο κοινός παρoνομαστής στις περισσότερες ενέργειες ενός growth hacker. Αγαπά τα δεδομένα, τις γρήγορες δράσεις, την ακρίβεια των αποτελεσμάτων, την στόχευση και την αέναη βελτιστοποίηση. Μαθαίνει νέα εργαλεία, δοκιμάζει πρακτικές, αλλάζει, αποτυγχάνει, επιτυγχάνει και συνεχίζει. Κι επειδή δεν επαναπαύεται ποτέ σε αυτά που ξέρει και κάνει καλά, μένει ενημερωμένος για να τα κάνει καλύτερα.

Γιατί το πρόγραμμα αυτό είναι μοναδικό;

• Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα, ενώ προγράμματα τέτοιας υψηλής εξειδίκευσης είναι ελάχιστα στην Ευρώπη.
• Οι εκπαιδευτές είναι επαγγελματίες του χώρου, και όχι ακαδημαϊκοί.
• Το τμήμα δέχεται μόνο 20 άτομα για να εξασφαλιστεί η ποιότητα της εκπαίδευσης και ο χρόνος για την απαραίτητη πρακτική εξάσκηση.
• Έχει μονάχα πρακτική εξάσκηση και ακολουθείται συγκεκριμένη εκπαιδευτική μεθοδολογία με projects. Έτσι, οι συμμετέχοντες να εμβαθύνουν στο τεχνικό μέρος του Growth Hacking Marketing.

Οι εκπαιδευτές και οι διοργανωτές είναι αποφασισμένοι να «βγάλουν» από το πρόγραμμα αυτό τους επόμενους ταλαντούχους Growth Hackers της Ελληνικής αγοράς. «Δεν είναι ένα ακόμα digital marketing σεμινάριο. Δεν θα διδάξουμε θεωρία παρά μόνο πρακτικά θέματα υλοποίησης. Γι’ αυτό και θέλουμε οι συμμετέχοντες να έχουν εμπειρία στον χώρο του digital marketing ή να έχουν παρακολουθήσει κάποια από τα εξαιρετικά digital marketing diploma της Ελληνικής αγοράς» μας εξηγεί ο Θοδωρής Μουλός, CEO της GrowthRocks.

Η έναρξη του προγράμματος θα γίνει στις 10 Οκτωβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε εδώ και ένας growth hacker θα σας αναλάβει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.