Ένα σαφάρι επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και δημιουργικότητας πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Αθήνα.

Το όνομά του;
Athens Startup Safari.

Τι συμβαίνει;
Επί 3 μέρες σε πολλά σημεία στην πόλη, που αφορούν την επιχειρηματικότητα, πραγματοποιούνται ομιλίες, workshops, εκθέσεις, παρουσιάσεις και networking events, όπως ποτέ άλλοτε. Μπαίνεις στη σελίδα του Athens Startup Safari, βλέπεις το αναλυτικό πρόγραμμα… και φτιάχνεις το δικό σου σύμφωνα με αυτά που θέλεις να παρακολουθήσεις! Όλα είναι δωρεάν, αλλά πρόσεξε: Κάποια έχουν περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων οπότε θα πρέπει να προλάβεις! Καλή εξερεύνηση!

Πέρσι, εγώ και η Βάλια από τα Media Neoperativa, είπαμε να εξερευνήσουμε τι παίζει στην πόλη. Μοιράσαμε τις παρουσιάσεις και τα μέρη στην πόλη. Εκείνη στο Innovathens στην Τεχνόπολη, εγώ στην Apivita στο Κολωνάκι. Θέλαμε να τα ακούσουμε και να τα δούμε όλα, αλλά δεν γινόταν. Ο κόσμος παντού ήταν παραπάνω από όσο οι αίθουσες άντεχαν κι αυτό γιατί ήταν τόσο ενδιαφέροντα αυτά που άκουγες! Και τόσο ενδιαφέροντες αυτοί που άκουγες! Το απόγευμα μιας μέρας καταφέραμε να συντονιστούμε και να βρεθούμε μαζί στο Orange Grove. Αυτό συνέβη γιατί κανείς μας δεν ήθελε να χάσει την ομιλία του Peter Economides. Μια ομιλία που απλά κουνούσαμε καταφατικά το κεφάλι, συμφωνώντας με τα λεγόμενα και τον τρόπο του. Οπότε ήταν μια εμπειρία που δεν ξεχνάς εύκολα.

Φέτος, ένα χρόνο μετά, τα Media Neoperativa έχουν εξάμηνη ενεργή παρουσία στο διαδίκτυο και στο χώρο της παραγωγής ψηφιακού περιεχομένου και διάθεση το εξάμηνο να γίνει χρόνος, κι ο χρόνος χρόνια. Γι’ αυτό ανοίγουν τις πόρτες του Ρομάντσο, όπου και στεγάζονται, και υποδέχονται όποιον θέλει να τους γνωρίσει, να μάθει ενδιαφέροντα πράγματα για την ψηφιακή πραγματικότητα και να συναναστραφεί με το νέο και δημιουργικό κόσμο, αυτόν των Media Neoperativa.

Creative Start(Up) in the Interactive Media Era” είναι ο τίτλος της εκδήλωσής μας και περιμένουμε με χαρά όλους όσους θέλουν να μάθουν ποια θέλουμε να είναι η θέση μας στην ψηφιακή εποχή και με ποιον τρόπο σκοπεύουμε να τα καταφέρουμε.

Μην το χάσετε!

Δείτε το Facebook Event εδώ.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Athens Startup Safari εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.