Γράφει ο George Alex Minas

Δεν είμαι φαν του μονόλογου. Πάντα περιμένω να είναι βαρετός. Η παρέα μου όμως με παρότρυνε να παρακολουθήσω τη συγκεκριμένη παράσταση. Επέμεναν και τώρα… χαίρομαι που το έκαναν! Γνωρίστε τη Σίρλεϋ Βαλεντάιν.

Μια γυναίκα ζει στο σύγχρονο Λονδίνο, αλλά είναι δυστυχισμένη. Έχει φτάσει 52 ετών και νιώθει πως άφησε όλα τα χρόνια να περάσουν δίχως να ζήσει ουσιασικά. Καταπιεσμένη καθημερινά από το σύζυγό της, φοβάται να τολμήσει. Και ξαφνικά μια πρόταση για ένα ταξίδι στην Ελλάδα τα αλλάζει όλα.

Ως θεατής βρέθηκα – απρόοπτα ομολογώ – να νιώθω περήφανος για τη χώρα στην οποία ζούμε. Ταυτόχρονα  με έκανε να σκεφτώ αν όσα επιλέγω καθημερινά να ζήσω, είναι αρκετά. Με μια πρώτη μάτια, θα έλεγε κανείς ότι απευθύνεται μόνο σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Κι όμως, εμένα κατάφερε να με αγγίξει και να μου περάσει πολλά μηνύματα.

Η Ελένη Καστάνη δίνει μια μοναδική ερμηνεία στο γλυκόπικρο μονόλογο του  Willy Russell. Η συγκίνηση είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί στο έργο και την ερμηνεία της με πολλά να είναι και τα σημεία που η ίδια δίνει τη δική της ευχάριστη κωμική νότα. Μετά το τέλος της παράστασης τη γνώρισα κι έχω να πω ότι θα μου μείνει ως μια από τις πιο γλυκές γυναίκες του χώρου!

Η Σίρλεϋ Βαλεντάιν ζητά από τη ζωή μια δεύτερη ευκαιρία. Θα την έχει;

Υ.Γ. Η παράσταση περιλαμβάνεται στις προσφορές COSMOTE DEALS 4U, οπότε μπορείς να τη δεις με την παρέα σου ακόμα πιο εύκολα!

Συντελεστές
Πρωταγωνιστεί: Ελένη Καστάνη
Μετάφραση: Αλέξανδρος Ρήγας
Σκηνοθεσία: Πέμη Ζούνη
Μουσική: Θοδωρής Οικονόμου
Σκηνικά: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Κοστούμια: Έβελιν Σιούπη
Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης
Φωτισμοί: Στέλλα Κάλτσου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Μπέσσυ Γιαννοπούλου
Δημόσιες Σχέσεις – Προβολή: Μαργαρίτα Δρούτσα

Αν έχεις κι εσύ το δημιουργικό μικρόβιο και θέλεις να μοιραστείς την ιστορία σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας και να τη δεις να δημοσιεύεται!

Leave a Reply

Your email address will not be published.