Έχετε σκεφτεί τι συμβαίνει όταν το ψυχόδραμα συναντά το θέατρο καταστροφής; Όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με τα «θέλω» και τα «τολμώ», τη βία, την εξουσία, το λόγο;

Από τις 30/03, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Χρήστος Ράντου ξεκινά έναν κύκλο σεμιναρίων θεάτρου όπου θα μελετήσει μαζί με εσάς ακριβώς αυτή τη δημιουργική διαδικασία.

Πες μου το όνομά σου

Τα σεμινάρια αυτά, θα σας βοηθήσουν να γράψετε ένα κείμενο και με δικά σας βήματα, να ζωντανέψετε τους χαρακτήρες που θα ερμηνεύσετε, σε μία παράσταση που εσείς οι ίδιοι θα έχετε δημιουργήσει.

Διάρκεια σεμιναρίων: 14 σεμινάρια. Ημέρα έναρξης: Τετάρτη 30/03.
Μαθήματα: Κάθε Τετάρτη και Κυριακή 12:00 – 15:00, μέχρι την ημέρα της παράστασης που θα διαμορφωθεί από την ομάδα. Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ/ μάθημα.
Μην ξεχάσετε! Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να επικοινωνήσετε στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας για να κρατήσετε τη θέση σας μέσα στην ομάδα μέχρι και την Τετάρτη 23/03!

Τηλέφωνο: 6959363222, e-mail: xristos_randou@hotmail.com

Πού θα γίνουν όλα αυτά;

Στο «Δέντρο» (1ος όροφος), Loukoumi #10 (πλ. Αβησσυνίας 10, Μοναστηράκι).

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Ράντου:
Είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος. Μερικές γνωστές δουλειές του είναι «Ποιος Άμλετ», «Μερική Παράλυση», «Λερωμένα Εγώ». Έχει συμμετάσχει στο φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Έχει γράψει μέχρι τώρα 18 θεατρικά έργα, ενώ ήταν και καθηγητής στο θεατρικό εργαστήρι Ισθμίων. Έχει ανεβάσει 8 δικά του θεατρικά έργα, ενώ έχει σκηνοθετήσει και θεατρικά έργα άλλων συγγραφέων. Τον Μάιο ανεβάζει το πιο φρέσκο έργο του «Αμνησία στον έρωτα».

Πες μου το όνομά σου

Η θεματική ιδέα, “Λόγος και εξουσία”, στην οποία βασίζεται η σειρά σεμιναρίων είναι μια ιδέα της κοινωνιολόγου Μαρίας Μάζη και του art director Ιωάννη Αλεξιάδη,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.