Πάντα απεχθανόμουν τους αποχαιρετισμούς. Οπότε όταν κάτι τελείωνε και έπρεπε να πω «αντίο» , συνήθως το απέφευγα. Σκεφτείτε, λοιπόν, πόσο πιο δύσκολο είναι να πεις «αντίο» σε κάτι πολύ φρέσκο, πολύ δυνατό και πολλά υποσχόμενο.

Μπήκα στην δημιουργική ομάδα των Media Neoperativa τον Μάρτιο κι έκτοτε γνώρισα μια υπέροχη ομάδα έξυπνων ανθρώπων που με έκαναν να ανακαλύψω πτυχές του εαυτού μου και να αποκτήσω την θέληση να τις βελτιώσω (πάντα υπάρχει μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί ότι θα μπορούσε απλά να μας περιμένει να την αγκαλιάσουμε).

Στους μήνες που πέρασαν, ένιωσα πολύ τυχερή για την επιλογή μου να γίνω μέλος των Media Neoperativa. Έζησα όμορφες στιγμές, πολύ ανθρώπινες και συνάμα επαγγελματικές στα σημεία που χρειαζόταν. Έμαθα καινούρια πράγματα. Ήρθα σε επαφή με μια από τις αγαπημένες μου –πλέον- γειτονιές στην Αθήνα (αυτή του Γερανίου, όπου βρίσκεται το κτήριο του ΡΟΜΑΝΤΣΟ, το οποίο μας φιλοξενεί επαγγελματικά). Μα το σημαντικότερο… Οι συγκυρίες όλες συνετέλεσαν σε γεγονότα, σε γνωριμίες, σε στιγμές μοναδικές και με τον τρόπο τους σωστές. Σωστές στον χρόνο, στην χημεία και στην προσωπική ανάπτυξη.

Δίνω ιδιαίτερη σημασία σε αυτό το κομμάτι. Δηλαδή, πως κάτι ή κάποιος σε κάνει να θες να γίνεσαι καλύτερος. Νομίζω είναι αυτό που με κράτησε. Μέχρι την στιγμή που έπρεπε να φύγω. Βλέπετε, πριν να γνωρίσω οτιδήποτε απ’ όλα αυτά, είχα κάνει αίτηση για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα σπουδών, το Erasmus. Έτσι εξηγείται το «αντίο» που ανέφερα στις πρώτες γραμμές.

Μα αυτή τη στιγμή, δεν το βλέπω τόσο σαν «αντίο», όσο πιο πολύ –όπως το λένε εδώ στην Γαλλία- σαν «au revoir». Που θα πει «εις το επανιδείν». Γιατί αυτό, νομίζω, μετράει εν τέλει: η αναμονή της συνέχισης, της επανασύνδεσης και των νέων εμπειριών.

Σε όλες τις στιγμές που πέρασαν, λοιπόν, μα και σε όσες έρχονται, εγώ κάνω μια «ψηφιακή» πρόποση: Να περνάτε καλά, να με σκέφτεστε και να έχετε όλοι μια χρονιά υπέροχα δημιουργική και γεμάτη όμορφα απρόοπτα.

Εγώ, εδώ, θα κερδίσω ότι μπορώ περισσότερο, για να έρθω γεμάτη νέες ιστορίες να μοιραστώ μαζί σας. Εσείς εκεί, είπαμε, να με περιμένετε και να είστε όσο κεφάτοι, γεμάτοι νέες ιδέες κι ενέργεια, καλλιτεχνικοί και τρομεροί όπως πάντα!

Cheers!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.