Είσαι δημιουργικός, καλλιτεχνικός, καινοτόμος, ταλαντούχος, ευφάνταστος; Τότε είσαι μέλος των Media Neoperativa!

Τα Media Neoperativa διοργανώνουν το πρώτο τους “Meet & Greet” μεταξύ της διαχειριστικής τους ομάδας και των NeoCreators. NeoCreators είναι οι νέοι που τους ενδιαφέρει η δημιουργία περιεχομένου, έχουν τη διάθεση να συμμετέχουν και να συνεργαστούν για την δημιουργία νέων projects και αποτελούν απαραίτητο συστατικό για τη λειτουργία των Media Neoperativa.

DSC_8082Μέρος της ομάδας των Media Neoperativa στο γραφείο τους στο Ρομάντσο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης “Γεράνι”.

 

Την Κυριακή 04.10.2015 και ώρα 18:00 θα λάβει μέρος στον 1ο όροφο του Ρομάντσο η πρώτη  συνάντηση. Εκεί οι NeoCreators, και όσοι ακόμα δεν ξέρουν ότι είναι, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ομάδα των Media Noeperativa από κοντά. Η ομάδα θα παρουσιάσει την ιδέα και το όραμά της, τα projects που έχει αναλάβει και τις μελλοντικές τους δυνατότητες μα πάνω από όλα αυτό που επιδιώκει είναι να χαρτογραφήσει τη δημιουργική κοινότητα που σιγά σιγά χτίζεται.

Τι μπορείς να κάνεις με τη βοήθεια των Media Neoperativa; Πως μπορείς να συμμετέχεις και να συνεργαστείς σε πιο ολοκληρωμένες παραγωγές; Τι άλλες ευκαιρίες μπορούν να παρουσιαστούν με το να είσαι μέλος αυτής της κοινότητας;

Αν θέλεις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα και είσαι δημιουργός, σου δίνεται η ευκαιρία τώρα!

Για να δηλώσεις συμμετοχή στην εκδήλωση παρακαλούμε συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αν δεν είσαι διαθέσιμος/η για τη συγκεκριμένη συνάντηση, αλλά θες να μας γνωρίσεις καλύτερα, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας εδώ και φυσικά να εγγραφείς, ως δημιουργός, εδώ.

Μπορείς φυσικά να ακολουθήσεις τα Media Neoperativa στα Social Media:
FacebookInstagramYouTubeTwitterLinkedin

Το σχετικό Facebook event θα το βρεις εδώ.

Ρομάντσο: Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα
romantso.gr


Μια πρώτη γεύση για την ιδέα πίσω από την ομάδα:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.