Το Bios σε συνεργασία με τη Lisa Alexander, διοργανώνουν ένα διήμερο διεθνές project που εκφράζει την αλληλεγγύη των καλλιτεχνών –  που συμμετέχουν – προς την Ελλάδα. Πρόκειται για ένα ζωντανό, συμμετοχικό καλλιτεχνικό γεγονός που αποτελείται από τα σύντομα έργα διαφορετικών καλλιτεχνών και εκτυλίσσεται στο πλαίσιο των δραματικών αλλαγών που συμβαίνουν στην Ευρώπη, και συγκεκριμένα στην Αθήνα, που αυτήν τη στιγμή βιώνει τη σφοδρότητα της λιτότητας – μια διαδικασία που έχει ξεκάθαρα αποτύχει. Τους τελευταίους μήνες, ο δημόσιος διάλογος σχετικά με το τι έχει θεσπιστεί στο όνομα της Ευρώπης έχει φουντώσει. Το ζωντανό αυτό γεγονός ζητά από τους καλλιτέχνες να ανταποκριθούν με την πράξη, την ιδέα ή τη μορφή μιας ερωτικής επιστολής.

Η συμμετοχή στο project εκφράζει την αλληλεγγύη των καλλιτεχνών προς την Ελλάδα. Όλοι όσοι είναι μέρος αυτού, συμμετέχουν αφιλοκερδώς, θα έρθουν στην Ελλάδα με δικά τους έξοδα και θα φιλοξενηθούν από τους καλλιτέχνες που έχουν τη βάση τους στην Αθήνα.  Οι καλλιτέχνες κλήθηκαν να ανταποκριθούν με ένα έργο – σε οποιοδήποτε φορμάτ και με διάρκεια όχι μεγαλύτερη από 15 λεπτά.

Ιδέα και επιμέλεια: Lisa Alexander
Συμπαραγωγή: Lisa Alexander & BIOS

Πληροφορίες παράστασης:

BIOS.TESLA Main
Παρασκευή 2 & Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015
Ώρα έναρξης: 20.30
Εισιτήριο: 10 ευρώ (ενιαίο)
Εισιτήριο διημέρου: 16 ευρώ

Προπώληση: http://www.viva.gr/tickets/theater/bios/love-letters-to-a-post-europe/ και στα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Iανός, Reload και τηλεφωνικά στο 11876.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.