Κάλεσμα για εθελοντές/ντριες  για video animation κάνει το ΚΕΘΕΑ μέσα από την πλατφόρμα του kariera.gr.

Ο χρόνος απασχόλησης που χρειάζεται να αφιερωθεί είναι 2 ώρες την εβδομάδα και ο εθελοντής/εθελόντρια που θα επιλεχθεί θα συνεργάζεται με το Τμήμα Εξεύρεσης Πόρων του ΚΕΘΕΑ, με σκοπό να υποστηρίζει με τη δουλειά του τις καμπάνιες εξεύρεσης πόρων.

Τι  έχει να κερδίσει; Θα έρθει σε επαφή με έναν από τους πιο έμπειρους οργανισμούς στην Ελλάδα, στον χώρο των εξαρτήσεων, ο οποίος έχει προσφέρει υπηρεσίες σε χιλιάδες συνανθρώπους μας τα 35 χρόνια της λειτουργίας του. Θα έχει την ευκαιρία να διαθέσει την εξειδίκευσή του προκειμένου να υποστηρίξει μία ευάλωτη και ιδιαίτερη ομάδα του πληθυσμού (εξαρτημένους), που συχνά βρίσκεται στο περιθώριο της ζωής, αλλά και στο “περιθώριο” κοινωνικών πρωτοβουλιών που στοχεύουν στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Για το λόγο αυτό πέρα από τις αναγκαίες γνώσεις, ο εθελοντής/εθελόντρια, θα πρέπει να είναι ευαισθητοποιημένος/η σχετικά με το πρόβλημα των εξαρτήσεων και να επιδείξει υπευθυνότητα για τις δεσμεύσεις που θα αναλάβει.

Πιο συγκεκριμένα οι απαιτήσεις που πρέπει να πληρούνται είναι: Web animation, graphic design, digital media, εξοικείωση με μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μαζί με το βιογραφικό είναι απαραίτητο να υποβληθούν και δείγματα δουλειάς.

Λίγα λόγια για το ΚΕΘΕΑ

Το ΚΕΘΕΑ είναι το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας. Τα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ παρέχουν συμβουλευτική και θεραπεία απεξάρτησης, υποστήριξη της οικογένειας, φροντίδα για θέματα υγείας και νομικές εκκρεμότητες, εκπαίδευση και κατάρτιση, επανένταξη στην κοινωνία και τον κόσμο της εργασίας. Οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν και κατά τη διάρκεια της θεραπείας δεν χορηγούνται υποκατάστατα ή φάρμακα. Στόχος είναι η πλήρης και σταθερή αποχή από τις ουσίες και η ισότιμη επανένταξη του ατόμου στην κοινωνία.

Επίσημη ιστοσελίδα: kethea.gr

Αν κάποιον τον ενδιαφέρει μπορεί να επισκεφτεί την κατάλληλη σελίδα στο kariera.gr.

Φωτογραφία εξωφύλλου – Delack Media Group

About The Author

Θάνος Καπράνος

Τελειόφοιτος (έτσι τουλάχιστον μου έχουν πει να λέω!) στην Πληροφορική του ΟΠΑ. Έχω το κακό(!) να μην κάθομαι ποτέ σε ησυχία και θέλω συνέχεια να μαθαίνω κάτι καινούριο. Ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία και την παραγωγή βίντεο. Λατρεύω το τένις και τη μουσική (κάποια μέρα θα κάνω πρωινό ραδιόφωνο να μου το θυμηθείτε!). Πιστεύω στη δύναμη που έχει ο καθένας μέσα του, γι' αυτό και το moto μου αυτή την περίοδο είναι: “Be your own hero!”. #χαμόγελα_μόνο.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.