Τι συνέβη σε αυτά τα μνημεία; Ποιος κατέστρεψε την Ολυμπία και ποιος διέλυσε την Μικρή Βενετία στην Μύκονο; Ποιος έκαψε την Ακρόπολη και το Καλλιμάρμαρο, και ποιος πήρε όλη την ομορφιά της Σαντορίνης;

Εδώ στα Media Neoperativa, δηλώνουμε υπεύθυνοι, και λίγο πιο πολύ εγώ, μιας και όλη η «καταστροφή» εκτελέστηκε από εμένα. Και όχι μόνο καταστρέψαμε τα πάντα, αλλά το διαφημίσαμε και από πάνω σε Instagram και Facebook.

kalimarmaro #ours

Με αφορμή την εκστρατεία #OursToLose, επιλέξαμε κάποια συγκεκριμένα γνωστά ελληνικά μέρη και αξιοθέατα, και τους δώσαμε μια πιο τρομακτική όψη. Προσοχή, τρομακτική αλλά ρεαλιστική, καθώς δεξιά θα παρατηρήσετε την ενδεχόμενη αλλάγη σε περίπτωση που συνεχίσουμε να καταστρέφουμε τον πλανήτη. Ένα πλανήτη που είναι Δικός Μας για να τον Χάσουμε αλλιώς και Οurs To Lose.

mykonos #ours          olympia #ours

 

Για να μάθετε παραπάνω για τον σκοπό και την καμπάνια, διαβάστε το ανάλογο άρθρο ή δείτε το αντίστοιχο βίντεο.

Eίναι στο δικό μας χέρι τώρα να προστατέψουμε την κληρονομιά μας από την καταστροφή, ή εστω να την καθυστερήσουμε. Και όταν γράφω κληρονομιά, εννοώ τον πλανήτη μας.

akropoli #ours

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.