Πριν από εσάς, για εσάς! Το «πριν» κολλάει στο ότι η νέα αυτή δυνατότητα δεν είναι ακόμα διαθέσιμη σε όλους. Τυχεροί προς το παρόν είναι μόνο όσοι έχουν iPhone και μάλιστα iPhone που να τρέχει το iOS 11. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να περιμένουμε από μέρες ως και εβδομάδες για να μπορούμε να τη χαρούμε. Instagram Live για 2 λοιπόν και πάμε να το δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

Εντάξει, σίγουρα μέχρι τώρα έχεις παρακολουθήσει αρκετές ζωντανές μεταδόσεις στο Instagram. Φίλοι ή απλά άνθρωποι και σελίδες που ακολουθείς χρησιμοποιούν αυτή τη δυνατότητα όλο και περισσότερο. Τώρα που το σκέφτομαι, το Instagram είναι η μόνη πλατφόρμα που έχει  καταφέρει να βάλει το Live στις ζωές μας τόσο εύκολα. Και τώρα πάει να μεγαλώσει και την παρέα μας.

Ένα live δε θα είναι ποτέ πια το ίδιο. Κι αυτό γιατί μπορείς να προσκαλέσεις ως «συμπαρουσιαστή» σου, άτομα που παρακολουθούν το live σου εκείνη τη στιγμή! Η διαδικασία απλή. Ξεκινάς το δικό σου live όπως ήδη ξέρεις. Στη συνέχεια πατάς το εικονίδιο με τα 2 προσωπάκια και εμφανίζεται μια λίστα. Αν προς το παρόν δεις κάτω από κάποιο όνομα να λέει «Unable to join» μην ξαφνιαστείς. Είπαμε πως ακόμα είναι περιορισμένη ως δυνατότητα. Και κάπως έτσι το Instagram Live, γίνεται Instagram Live για 2!

Εσύ ποιον θα προσκαλέσεις στο πρώτο σου Instagram Live για 2;

instagram live για 2

h/t: WeRSM

Leave a Reply

Your email address will not be published.