Το φθινόπωρο είναι πλέον γεγονός! Ο δροσερός αέρας, μαζί με τις πρώτες σταγόνες της βροχής, μας ξυπνούν από τη ραστώνη του καλοκαιριού. Μπορεί άλλωστε το μυαλό να είναι σε διαρκή εγρήγορση κάτω απ’ τον καυτό ήλιο; Τελικά ο καιρός είναι καλός σύμβουλος! Γι’ αυτό και το φθινόπωρο είναι η εποχή της επανεκκίνησης, με νέους στόχους και φιλοδοξίες. Με προκλήσεις που θέτουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας για να διεκδικήσουμε τη ζωή μας. Τα μέλη των Media Neoperativa μοιράζονται σε αυτό το blog τις σκέψεις τους για το φθινόπωρο.

 

«Είναι η αγαπημένη μου εποχή. Λόγω καιρού, αλλά και λόγω της όλης προετοιμασίας για την υπόλοιπη σεζόν. Εκείνο το αίσθημα της νέας αρχής και των ανοιχτών σχεδίων; Αυτό! Ο φετινός Σεπτέμβρης είναι ο αντιπροσωπευτικότερος των παραπάνω πιο πολύ από κάθε άλλη φορά».

 

Βασίλης Ευτυχιάκος

Είναι εξεταστική! Είναι άρνηση… Είναι η «Δευτέρα του έτους»!

Άννη Παπάζογλου

 

«Εποχή αποφάσεων και στόχων. Για τους επόμενους μήνες, για το που θα μας βρει το επόμενο καλοκαίρι.  Ξεκινά μια από τις πιο όμορφες εποχές του χρόνου. Όπου όλα ηρεμούν περιμένοντας το χειμώνα, χωρίς υπερβολές στον καιρό. Μια εποχή που παρατηρείς τις αλλαγές… μέχρι αυτές να ολοκληρωθούν στο χειμώνα που έρχεται».

 

Θάνος Καπράνος

 

«Πω πω μπήκε το φθινόπωρο. Τα κεφάλια μέσα τώρα και όχι πολλά-πολλά με τους υπόλοιπους, πρέπει να διαβάσω και να μπω σε ένα πρόγραμμα!»

 

Χρήστος Τσιριγώτης

 

«Η Δευτέρα των μηνών… Ακόμη κι αν δεν είσαι πια σχολείο, η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς λειτουργεί υποσυνείδητα ως αφορμή για να αξιολογήσεις προηγούμενες προσπάθειες, να θέσεις νέους στόχους και να προσπαθήσεις πάλι από την αρχή (και να μην αφήσεις κι αυτή την εξεταστική να παρέλθει ανεπιστρεπτί). Είτε έχεις χορτάσει ξεφάντωμα και έχεις «γεμίσει τις μπαταρίες» για να επιστρέψεις δυναμικά, είτε έχεις χαλαρώσει σε βαθμό λιωσίματος και πλέον χρειάζεσαι δραστηριότητες για να ξυπνήσεις από το λήθαργο».

Ευαγγελία Μάντζαρη

 

«Εκκαθάριση ντουλάπας. Πρωινή άρνηση για εργασία. Summertime sadness.»

Σοφία Λάμπρου

 

«Φθινόπωρο για μένα είναι προσαρμογή στην γκρίζα πραγματικότητα της πόλης, να παρατηρώ τη βροχή από το παράθυρο, ζεστός καφές, Νύχτες πρεμιέρας και… χουχούλιασμα κάτω από το πάπλωμα!»

Νίκος Γρουμπός

 

Η αϋπνία δεν έχει τέλος! Εξεταστική στα κομμάτια να πας! Καλώς όρισες Φθινόπωρο.  Please be nice!

Χρύσα Ζαχαροπούλου

 

Γράψτε και σεις τις δικές σας σκέψεις για το φθινόπωρο και στείλτε τες στο info@neoperativa.media ώστε να τις δημοσιεύσουμε.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.