Το Fably είναι μια εφαρμογή που μας γυρνά στις αξίες. Στην αξία του βιβλίου, της συγγραφής, της ιστορίας. Η δημιουργική βιομηχανία απέκτησε ένα ακόμα δυνατό εργαλείο, στο οποίο μπορείς να δημιουργήσεις, να διαβάσεις, να συνεχίσεις και να μοιραστείς ιστορίες. Δικές σου ή άλλων.

Σε βολεύει το web ή το smartphone σου; Ό,τι κι αν επιλέξεις, η πλατφόρμα στο προσφέρει. Επιπλέον, το Fably ένωσε τις δυνάμεις του με το Public και διοργανώνει μια εκδήλωση που θα απασχολήσει τον κόσμο της δημιουργίας και θα αναθεωρήσει το πώς μπορούμε να διηγηθούμε μια ιστορία.

Η διοργάνωση αυτή έρχεται για να παρουσιάσει εργαλεία τεχνολογίας (και όχι μόνο) που μπορούν να κάνουν την δημιουργία ιστοριών ευκολότερη, καλύτερη και πιο διασκεδαστική, εμφανίζοντας παράλληλα την βασική πρόταση αξίας του Fably. Οι συμμετέχοντες θα ζήσουν μια υπέροχη εμπειρία, που στοχεύει στο να τους κάνει να ενστερνιστούν τις ιδέες τους, να πιστέψουν σε αυτές και να δημιουργήσουν τις πιο υπέροχες ιστορίες με τα πλέον σύγχρονα μέσα.

Στο πρώτο Fably Storytelling event θα έχεις την ευκαιρία:

• Να παρακολουθήσεις και να συμμετάσχεις σε 3 δημιουργικά Workshops από λάτρεις της συγγραφής, της αρθρογραφίας, της ιστοριογραφίας και της δημιουργίας ποιοτικού περιεχομένου.

• Να ζήσεις την εμπειρία της χρήσης του πρώτου Facebook Messenger Chat bot powered by Fably, που θα σου επιτρέπει να διαβάζεις και να δημιουργείς ιστορίες απευθείας μέσα από το messenger chat.

• Να διεκδικήσεις τα υπέροχα Epic Gift-boxes που η ομάδα του Fably ετοιμάζει για εσένα.

• Να μάθεις αναλυτικά για την πρώτη μεγάλη πλατφόρμα δημιουργίας ιστοριών με καινοτόμα τεχνολογικά εργαλεία.

• Να ανακλύψεις τρόπους με τους οποίους θα κάνεις τις ιστορίες και τα έργα σου γνωστά μέσα από το Fably.

Οι καλύτερες ιστορίες είναι αυτές που μένουν και το Fably το πλέον κατάλληλο μέρος για να τις φιλοξενήσει.

Η neoperativa θα βρίσκεται εκεί ως κομμάτι της εκδήλωσης, παρουσιάζοντας το storytelling ως εργαλείο του μάρκετινγκ. Κι επειδή οι θέσεις έχουν ήδη κλείσει, μείνε συντονισμένος γιατί σίγουρα θα μιλήσουμε για την εμπειρία μας μετά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.