Μπήκε ο Νοέμβρης! Έφτασε ο μήνας που θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο τεχνολογικό event της χρονιάς. Και ο χρόνος μετρά αντίστροφα! Το WordCamp Athens έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 19 & 20 Νοεμβρίου, και τα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί.

Οι πάνω από 450 συμμετέχοντες που θα βρίσκονται στο συνέδριο, θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν μια μεγάλη γκάμα από ομιλίες. Η οργανωτική ομάδα έχει φροντίσει να καλύψει όλα τα θέματα που γυρνούν γύρω από το WordPress. Περιεχόμενο, στρατηγική SEO, σωστή διαχείριση προϊόντων στο WooCommerce, συμβουλές για κατασκευή themes. Όλα!

Οι ομιλητές

collage

Τίποτα δε θα μπορούσε να γίνει πράξη αν δεν υπήρχαν αυτοί οι ομιλητές στο συνέδριο. Οι αιτήσεις πέρασαν τις 60 και η οργανωτική ομάδα επέλεξε τις 20 πιο ενδιαφέρουσες. Παρακάτω μπορείς να δεις ποιοι είναι αυτοί που θα ακούσεις στο συνέδριο, καθώς και το τι θέμα θα αναπτύξουν.

Το πρόγραμμα

wordcamp_programma

Θα μπορούσε να βγει λίγες μέρες πριν από το συνέδριο… αλλά είναι ήδη διαθέσιμο! Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου δημοσιεύτηκε την 1η Νοεμβρίου και έχει όλες τις ομιλίες και τις ώρες. Μπορείς να το δεις εδώ.

Ερωτήσεις

wordcamp_crop

Φυσικό είναι να έχεις. Και δεν είσαι ο μόνος! Οπότε η οργανωτική ομάδα έχει ήδη απαντήσει στις πιο συχνές ερωτήσεις που έχει λάβει ως τώρα. Μπορείς να τις δεις εδώ και αν θέλεις, μπορείς να στείλεις και τη δική σου απορία. Επιπλέον, μπορείς εδώ να βρεις περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες για το συνέδριο.

Contributor Day

contributor-day

Άλλο ένα σημαντικό θέμα που έχει γεννήσει και απορίες. Μπορείς να ενημερωθείς για το Contributor Day εδώ και φυσικά να κάνεις κι εσύ την εγγραφή σου εδώ. Γιατί ένα συνέδριο δεν είναι σωστό συνέδριο χωρίς ένα Contributor Day!

Εισιτήρια

tickets

Στο είπα και παραπάνω. Έχουν σχεδόν εξαντληθεί. Οπότε όσο πιο σύντομα διαβάσεις αυτό το άρθρο και πατήσεις εδώ για να το αγοράσεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις. Προλαβαίνεις δεν προλαβαινεις λέμε! Εμείς έχουμε ήδη αγοράσει τα δικά μας! Έλα να απολαύσουμε το WordCamp Athens 2016 παρέα.

Κι αν θες να ενημερώνεσαι πιο άμεσα για όλα τα νέα και τις εξελίξεις του συνεδρίου δεν έχεις παρά να το ακολουθήσεις στα Social Media. Facebook, Instagram, Twitter, YouTube… διαλέγεις και παίρνεις!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.