Διάρκεια διαγωνισμού;

Από την 1η Ιουλίου μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου 2016.

Hey guys and girls! Ένας πολύ ενδιαφέρον διαγωνισμός φωτογραφίας τρέχει ήδη! Όσοι επιλέξουν να συμμετάσχουν μπορεί να κερδίσουν μια από τις πέντε ετήσιες υποτροφίες στα σεμινάρια της Φωτογραφικής Ομάδας του METAPolis.

Ο διαγωνισμός γίνεται online και χρησιμοποιεί τα διάσημα Social Media Facebook και Instagram. Εκτός από την ίδια τη φωτογραφία όπλα σας είναι και τα αντίστοιχα hashtags. Ο γενικός τίτλος είναι “Αγαπημένες μου Εικόνες…”. Επιμέρους ο διαγωνισμός έχει 5 θεματικές ενότητες.

Οι θεματικές αυτές ενότητες συμμετοχής είναι:

1ο Θέμα: Εικόνες Gif… (Χρώμα ή Ασπρόμαυρο) #metapolis_gif
2ο Θέμα: Μοναδικά Πορτρέτα… (Χρώμα ή Ασπρόμαυρο) #metapolis_portrait
3ο Θέμα: Ανθρώπινο Σώμα – ( Ασπρόμαυρο) #metapolis_body
4ο Θέμα: Εγκαταλελειμμένοι χώροι … (Χρώμα ή Ασπρόμαυρο) #metapolis_ building
5ο Θέμα: Η πιο όμορφη Παραλία… (Χρώμα ή Ασπρόμαυρο) #metapolis_beach

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως φίλους της Φωτογραφίας. Οι καλύτερες φωτογραφίες θα επιλεχθούν από επιτροπή. Επίσης, δεν υπάρχει κάποιο όριο στη συμμετοχή των φωτογραφιών. Το METAPolis δημιουργεί το διαγωνισμό όχι μόνο για διαγωνιστικούς αλλά και για εκπαιδευτικούς λόγους. Ο ανοιχτός αυτός διαγωνισμός δίνει βήμα σε όσους θέλουν να πειραματιστούν και να ανακαλύψουν τον κόσμο της Φωτογραφίας. Γι’ αυτό και δεν υπάρχουν ιδιαίτεροι περιορισμοί. Οι καλύτερες φωτογραφίες θα παρουσιαστούν αρχικά διαδικτυακά και στη συνέχεια σε οργανωμένη ειδική εκδήλωση. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Σχολείο MONDE στην Ουγκάντα. Επιπλέον, οι φωτογραφίες θα εκτεθούν για μία εβδομάδα του Οκτωβρίου στον εκθεσιακό χώρο του METAPolis.

Προσοχή όμως! Υπάρχουν κάποια απαραίτητα βήματα που κάθε συμμετέχων πρέπει να ακολουθήσει είτε για το Facebook είτε για το Instagram. Το πιο σημαντικό είναι να δείτε ότι εκτός από τα Social Media πρέπει να στείλετε τις συμμετοχές και με email. Αλλιώς υπάρχει κίνδυνος οι συμμετοχές να μη θεωρηθούν έγκυρες.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και συγκεκριμένα τα βήματα για τη συμμετοχή μπορείτε να βρείτε στην ειδική εκδήλωση του διαγωνισμού στο Facebook.

Εσάς ποιες είναι οι “Αγαπημένες σας Εικόνες…”;

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.