Σημαντική ενημέρωση! Μπορείς ακόμα να δηλώσεις συμμετοχή στο διαγωνισμό, αφού δόθηκε παράταση έως 15 Φεβρουαρίου 2017!

Πέρασαν σχεδόν δυο χρόνια… Βασικά πέρασαν πάνω από δύο χρόνια. Δύο χρόνια από τη στιγμή που συμπληρώσαμε την αίτηση να μπούμε κι εμείς στην κυψέλη του ΡΟΜΑΝΤΣΟ με το διαγωνισμό CU RestartUp. Τότε για την αίτηση χρειαζόταν βίντεο τραβηγμένο με κινητό που να εξηγείς γιατί χρειάζεσαι το χώρο και τι δημιουργικό κάνεις. Θυμάμαι ακόμα τη μέρα του γυρίσματος, το ξενύχτι για το μοντάζ με τη Χαρά Δέλα που το σκηνοθέτησε (μιλάμε για επαγγελματική δουλειά!) και τη μέρα που στείλαμε την αίτηση. Τώρα για σένα όλα είναι πιο απλά. Το βιογραφικό και το δείγμα δουλειάς σου αρκούν για να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό.

Θυμάμαι ακόμα τη μέρα που ήρθε το μείλ ότι περάσαμε την πρώτη φάση και θα περνούσαμε από συνέντευξη. “Γεια σας ρε παιδιά! Είδαμε το βίντεο σας και είναι πολύ ωραίο! Αλλά για πείτε μας… τι ακριβώς κάνετε;”. Αχ αυτή η ερώτηση! Πριν από 2 χρόνια όλα ήταν διαφορετικά ακόμα και για μας. Μπορεί να είχαμε στο νου μας τι θέλουμε να δημιουργήσουμε, αλλά σίγουρα δεν ήταν όλα έτοιμα. Δες και μόνος σου!

Γι’ αυτό άλλωστε είχαμε ανάγκη να βρεθούμε σε μια τέτοια κυψέλη δημιουργικότητας. Για να μεγαλώσουμε και να εξελιχθούμε μέσα σε αυτή. Γιατί κακά τα ψέματα. Το να έχεις μια επαγγελματική στέγη είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Και για τις πιθανές συνεργασίες με πελάτες, αλλά κυρίως για την εσωτερική οργάνωση και επικοινωνία με την ομάδα. Κι ύστερα είναι και οι άλλες μέλισσες που κατοικούν στα δίπλα γραφεία. Φωτογράφοι, art directors, agencies, εταιρείες μάρκετινγκ, περιοδικά, μόδα, design… τι άλλο θες; Είχαμε βρει την κατάλληλη στέγη και τους πιο καλούς γείτονες!

Αν λοιπόν είσαι κι εσύ μια δημιουργική μέλισσα από 18-28 ετών, έτοιμη να εργαστεί σκληρά για να δει την ιδέα της να εξελίσσεται, τότε προλαβαίνεις ακόμα. Μπες στη σελίδα που είναι αφιερωμένη στο διαγωνισμό για να μάθεις περισσότερα και να συμπληρώσεις την αίτηση. Μέχρι τις 31.01.2017, 23:59! Μην το χάσεις!

Εγώ έχω πολλές ιστορίες να μοιραστώ μέσα από τη δική μας εμπειρία στο διαγωνισμό. Μπορείς όμως τώρα να δημιουργήσεις κι εσύ τις δικές σου και να ΄χουμε να λέμε!

Οι επιλογές σου όμως δε σταματούν εδώ. Αν το δημιουργικό σου αντικείμενο ταιριάζει και στο προφίλ της NEOPERATIVA, θα χαρούμε να γίνεις μέλος της κοινότητας μας και κομμάτι της δικής μας ιστορίας.

Έτοιμος  για επαγγελματικό restart;

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.