Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορες μορφές του body painting να εξυπηρετούν δημιουργικούς και καλλιτεχνικούς σκοπούς. Η συγκεκριμένη οπτική ωστόσο εστιάζει περισσότερο στο μυστήριο του ανθρώπου που αποτελεί κομμάτι της φύσης αποδίδοντάς το καλλιτεχνικά. Τα άτομα που ζωγραφίζει η καλλιτέχνης γίνονται ένα με το φυσικό τοπίο που σε κάποιες περιπτώσεις κοιτάς ξανά για να εντοπίσεις τη φιγούρα τους.

Τα τελευταία 3 χρόνια η καλλιτέχνης ζωγραφίζει άτομα μέσασ στον κόσμο για να τονισει τη φυσική σύνδεση του ανθρώπου με τη γη, καθώς πιστεύει ότι από μια μοριακή οπτική, δεν υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα στις σκέψεις μας, τα πράγματά μας και εμάς τους ίδιους. Μέσα από ταξίδια τα τελευταία 15 χρόνια έχει καταλήξει να πιστεύει ότι πρέπει να βρίσκουμε τους εαυτούς μας στο τώρα. “Ως άνθρωποι είμαστε απέραντα διαφορετικοί κι όμως όλοι μας συνδεόμαστε από έναν κοινό παρανομαστή ως όντα πάνω στη γη.”

Μέσα από τη ζωγραφική πάνω σε ανθρώπινα σώματα καταφέρνει να αντιληφθεί κάθε σπιθαμή της ανθρώπινης σάρκας, ως κάτι τέλειο. “Το Body Painting με εισαγάγει μέσα στους κόσμους της ευπάθειας και της εμπιστοσύνης που μου διδάσκουν τα πάντα για το σεβασμό, την ενέργεια και τη θεραπεία. Είμαστε ενέργεια που εκδηλώνεται με μια μορφή που βρίσκεται συνεχώς σε μια διαδικασία τραυματισμού και θεραπειας. Προερχόμαστε από τη γη καθώς και από τα αστέρια. Κάθε μόριο αναπαριστά την πιθανότητα στο άπειρο και γι’ αυτό ζωγραφίζω άτομα μέσα στον κόσμο ακολουθώντας την καρδιά μου και την εμπιστοσύνη μου στο μυστήριο αυτού του ταξιδιού.”

Περισσότερες πληροφορίες: Orlyfaya

body painting body painting body painting body painting body painting body painting I-Paint-People-Into-the-World-5722d04edbd49__880 body painting body painting body painting body painting body painting body painting body painting body painting body painting

Πηγή: Boredpanda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.