Τι γίνεται όταν ένας φωτογράφος έχει έμπνευση και όρεξη; Κάτι μοναδικό! Ο Ιταλός φωτογράφος Domenico Franco αποφάσισε να δώσει στη Ρώμη ένα ακόμα αξιοθέατο. Τουλάχιστον στην ψηφιακή της μορφή. Για το λόγο αυτό δημιούργησε το project με όνομα «LEGO outside LEGOLAND». Και ναι, είναι αυτό που φαντάζεσαι! Τα οχήματα αφήνουν το φανταστικό τους κόσμο για να μπουν όσο πιο ρεαλιστικά μπορούν στον κόσμο της Ρώμης.

Ο φωτογράφος για το project αυτό έβαλε φαντασία και πολλή δουλειά. Φωτογράφισε γνωστά μνημεία και σημεία της Ρώμης και πρόσθεσε σε αυτά ψηφιακά, οχήματα από τον κόσμο των LEGO. Ελικόπτερα, αυτοκίνητα, βαν, ποδήλατα, φορτηγά, τρακτέρ, αγωνιστικά… είναι όλα εκεί! Δύο κόσμοι ενώνονται με τον πιο δημιουργικό και απολαυστικό τρόπο.

parked-vehicles-lego-outside-legoland-domenico-franco-rome-1 parked-vehicles-lego-outside-legoland-domenico-franco-rome-2 parked-vehicles-lego-outside-legoland-domenico-franco-rome-4 parked-vehicles-lego-outside-legoland-domenico-franco-rome-5 parked-vehicles-lego-outside-legoland-domenico-franco-rome-6 parked-vehicles-lego-outside-legoland-domenico-franco-rome-8 parked-vehicles-lego-outside-legoland-domenico-franco-rome-9 parked-vehicles-lego-outside-legoland-domenico-franco-rome-10

HT: Design Boom

Leave a Reply

Your email address will not be published.