Πότε;

Από τις 20 έως τις 22 Μαΐου 2016

Που;

Στο Impact Hub Athens

Καραϊσκάκη 28, Αθήνα

Ήρθε λοιπόν και η ώρα για τους Journo-Preneurs! Όλους αυτούς δηλαδή που επιθυμούν να διαμορφώσουν το μέλλον της δημοσιογραφίας και των μέσων ενημέρωσης και επικοινωνίας.

Μήπως εσύ έχεις το όραμα να είσαι αυτός ο journo-preneur που θα αλλάξει το παιχνίδει και θα επιχειρήσει στον κόσμο των media; Μήπως σε εμπνέει το να σχεδιάσεις και να βρεις σήμερα τα βιώσιμα επιχειρηματικά μοντέλα του μέλλοντος στα νέα και στην παραγωγή περιεχομένου; Προσπαθείς να δημιουργήσεις καινοτόμες ιδέες και να διαμορφώσεις το μέλλον των παραδοσιακών μέσων, των online εκδόσεων και των εταιρειών επικοινωνίας στον ψηφιακό κόσμο;

Ζούμε στην εποχή όπου η επιχειρηματικότητα βοηθά όσους θέλουν να δώσουν λύσεις σε προβλήματα του σήμερα. Το Startup Weekend Entrepreneurial Journalism Athens εστιάζει στο κάλεσμα για επιχειρηματική δράση των καινοτόμων μυαλών στον τομέα της δημοσιογραφίας και των media.

Μπορείς κι εσύ να λάβεις μέρος και να κάνεις το πρώτο βήμα δημιουργώντας το πρωτότυπο και ξεκινώντας με την ομάδα σου τη δική σας startup ιδέα στη δημισιογραφία, στα media ή στην επικοινωνία.

Το Startup Weekend Athens Entrepreneurial Journalism ακολουθεί το τυπικό πρόγραμμα ενός Startup Weekend: Μέσα σε 54 ώρες καλείσαι να δημιουργήσεις μια πολυλειτουργική ομάδα, να διαμορφώσετε μαζί ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο, να το δουλέψετε καθ’ όλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, να δημιουργήσετε και να φτιάξετε ένα πρώτο δείγμα της λειτουργίας της ιδέας σας, και έχοντας την ευκαιρία για δικτύωση να σμίξετε με μια σειρά από τοπικούς και διεθνείς φημισμένους μέντορες, προπονητές και επενδυτές καθώς και να παρουσιάσετε την ιδέα της startup που έχετε δημιουργήσει μπροστά από ένα πάνελ ειδικών κριτών.

Φαντάσου και δημιούργησε νέα επιχειρηματικά μοντέλα για τα μέσα επικοινωνίας και την παραγωγή περιεχομένου.

Μη διστάσεις!

#SWJournoAthens, #SWMediaAthens

Περισσότερες πληροφορίες εδώ
Facebook Event εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.