Αν επισκεφτείς τη σελίδα της NEOPERATIVA ή έχεις παρακολουθήσει έστω και λίγο τη δραστηριότητά της, μπορείς να καταλάβεις ότι το κύριο γρανάζι ύπαρξής της περιστρέφεται γύρω από την υλοποίηση projects. Τι projects είναι αυτά; Οτιδήποτε άπτεται στην παραγωγή ψηφιακού περιεχομένου, δηλαδή φωτογραφίας, βίντεο, γραφιστικών, μουσικής, κειμένου, ιστοσελίδων, διαγωνισμών… και η λίστα συνεχίζεται. Οτιδήποτε μπορεί να διαμοιραστεί μέσω του διαδικτύου και όχι μόνο. Τα NeoProjects μπορεί να στοχεύουν στην πρωτότυπη παρουσίαση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, στη στρατηγική προώθηση ή στη διαφήμιση κάποιας εταιρίας, στην υποστήριξη ενός κοινωνικού σκοπού, στην υλοποίηση μιας καλλιτεχνικής πρωτοβουλίας… ή απλά στην ικανοποίηση που προκαλείται με την πραγματοποίηση μιας καταπληκτικής ιδέας!

Οι λεπτομέρειες αυτής της διαδικασίας ίσως να μην είναι τόσο σημαντικές, όμως συνέχισε να διαβάζεις αυτό το κείμενο αν θες να καταλάβεις τους λόγους που αξίζει να συνεργαστείς με τη NEOPERATIVA για την υλοποίηση του δικού σου επαγγελματικού, εμπορικού, κοινωνικού ή καλλιτεχνικού σκοπού.

Ας γίνω λοιπόν συγκεκριμένη…

1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ
Βασικό συστατικό της ταυτότητας της NEOPERATIVA είναι η υποστήριξη, ανάπτυξη και εφαρμογή της δημιουργικότητας σε κάθε πεδίο δραστηριότητάς της. Δημιουργικότητα όμως στην πράξη, μέσω όμορφων εικόνων,  ποιοτικών βίντεο, ιδιαίτερης μουσικής, λειτουργικών εφαρμογών και φιλικών προς χρήση ιστοσελίδων. Δημιουργικότητα διευρυμένη σε όλα τα σημεία προβολής και εφαρμοσμένη με επιστημονικό τρόπο, ώστε να επιτυγχάνει το σκοπό για τον οποίο χρησιμοποιείται. Δημιουργικότητα που φέρνει μετρήσιμα αποτελέσματα, αλλά προκαλεί και ενθουσιασμό στο κοινό

2. ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ
Η πρωτοτυπία ενός NeoProject, είτε χάρη στην ιδέα που βασίζεται, είτε βάσει των τεχνολογιών που συνδυάζει, είτε απλά εξαιτίας του τρόπου προσέγγισης ενός θέματος, είναι στοιχείο διαφοροποίησης μας. Δεν πρωτοτυπούμε μόνο για να ξεχωρίσει ευκολότερα ο πελάτης ή ο συνεργάτης, πρωτοτυπούμε επειδή σκεφτόμαστε διαφορετικά και απλώς δε θέλουμε να ακολουθούμε την πεπατημένη. Πρωτοτυπούμε διότι μπορούμε και ξέρουμε ότι το κοινό (όπως κι εμείς) αγαπάει τη φρεσκάδα, την πρόκληση, το μη αναμενόμενο – και τελικά όποιον συνδέεται με αυτά.

3. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Η καινοτομία κρύβεται -εμφανώς- στο όνομα της NEOPERATIVA, αλλά δε μπορεί με κανένα τρόπο να κρυφτεί αν μας γνωρίσεις λίγο. Καινοτομία στον τρόπο λειτουργίας με την αξιοποίηση της κοινότητας των NeoCreators, καινοτομία στην παραγωγική διαδικασία με αξιοποίηση τεχνολογιών που επιτρέπουν την εξ αποστάσεως συνεργασία και την παράλληλη εξέλιξη πολλών έργων. Καινοτομία στους τρόπους και στα κανάλια επικοινωνίας με πελάτες, συνεργάτες και κοινό, όπως η ιστοσελίδα, το blog ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καινοτομία ως στάση, άποψη και ανάγκη, προκειμένου να διακριθούμε στον κλάδο των Creative New Media που διαμορφώνεται και διαμορφώνει τον ‘καινούριο’ ψηφιακό κόσμο.

4. ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ
Απαραίτητη… Προϋπόθεση… Διευρυμένη… Εξειδικευμένη… Η παραγωγή ψηφιακού περιεχομένου δε βασίζεται μόνο στην καλή ιδέα, αλλά απαιτεί σημαντική τεχνογνωσία σε ένα ευρύ και διαφοροποιημένο τεχνικό και επιστημονικό πεδίο. Και η ομάδα της NEOPERATIVA την κατέχει! Τίποτα δεν είναι τυχαίο, τίποτα δε γίνεται αναίτια, τίποτα δεν παραμένει μυστήριο… Οπότε όταν δεν έχεις τον τρόπο, αλλά έχεις το στόχο, τότε η συνεργασία μας μπορεί να καλύψει τα κενά και να οδηγήσει σε σαφή αποτελέσματα.

5. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Δεν είναι σύμπτωση ότι αυτός ο λόγος βρίσκεται στη μέση. Σχετίζεται με το γεγονός ότι για τη NEOPERATIVA η συνεργασία βρίσκεται στο κέντρο κάθε δραστηριότητας και διαδικασίας. Ως εταιρεία πιστεύει -και ορκίζεται- στη δύναμη της συνεργασίας, είτε αυτή στηρίζει τη σχέση της με τους πελάτες (για να προσδιοριστούν από κοινού οι προσδοκίες και οι σκοποί κάθε project), είτε ενισχύει τα αποτελέσματα και τις ικανότητες των δημιουργών που απασχολούνται σε μια ομάδα, είτε συλλαμβάνει και αντιλαμβάνεται τις επιθυμίες και τις ιδέες του κοινού με το οποίο αλληλεπιδρά… Ακόμη κι αν οι άλλοι λόγοι δεν αρκούν να σε πείσουν, το εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας μας είναι κάτι που αξίζει να ανακαλύψεις.

6. ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ
Όταν αναζητάς την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη πρόταση υλοποίησης ενός project, είναι καλό να γνωρίζεις ότι συνεργαζόμενος με τη NEOPERATIVA έχεις τη δυνατότητα να λάβεις ιδέες, υλικό και προτάσεις που δεν προκύπτουν από έναν-δυο αποκλειστικούς συνεργάτες, αλλά από πολλούς εξειδικευμένους στα επιμέρους αντικείμενα δημιουργούς της κοινότητάς μας. Η δημιουργική ομάδα που διαμορφώνεται βάσει απαιτήσεων, δουλεύει ώστε να σχεδιάσει ένα project που να καλύπτει κάθε σκοπό και να αξιοποιεί με συμπληρωματικότητα όλα τα διαθέσιμα μέσα και κανάλια διαμόρφωσης, προβολής και προώθησης περιεχομένου. Η πολυφωνία που προκύπτει από τον ανοιχτό διάλογο και την άμεση επικοινωνία με τα μέλη μας διαμορφώνει μια ολοκληρωμένη πρόταση για τους πελάτες, χωρίς να χρειαστεί να ψάξουν περαιτέρω. Μια πολυφωνία που δίνει ισχύ καταρχήν στη φωνή και στην επιθυμία κάθε πελάτη, ενώ διασφαλίζει τη συλλογή και αξιοποίηση των πιο πρωτότυπων, ταιριαστών και εξατομικευμένων προτάσεων.

7. ΕΥΚΟΛΙΑ
Πόσο εύκολο σου φαίνεται να διαμορφώσεις μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια την υλοποίηση του project σου, να εντοπίσεις, αξιολογήσεις, επιλέξεις και συντονίσεις τους κατάλληλους δημιουργούς ανά αντικείμενο, να βρεις τον απαραίτητο εξοπλισμό, αλλά και να διαχειριστείς τα κανάλια προώθησής του; Σε συνεργασία με τη NEOPERATIVA είναι πολύ εύκολο, γιατί δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα από τα παραπάνω! Εσύ περιγράφεις την ανάγκη, την επιθυμία και το σκοπό του project σου και η ομάδα της NEOPERATIVA ετοιμάζει για σένα εναλλακτικές προτάσεις για την υλοποίησή του, αναλαμβάνοντας όλη τη διαχείριση παραγωγής και συμβουλεύοντας σε για την καλύτερη αξιοποίησή του αποτελέσματος!

8. ΕΥΕΛΙΞΙΑ
Η ευελιξία είναι γενικά συνώνυμη με κάθε νέα εταιρεία μικρότερου μεγέθους, που χαρακτηρίζεται από απλοποιημένες και ξεκάθαρες διαδικασίες και λιγότερη γραφειοκρατία. Στη NEOPERATIVA αυτή η ιδιότητα εντείνεται περισσότερο, διότι η ομάδα και οι συνεργάτες της ευνοούν ευέλικτα σχήματα και έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται άμεσα σε μεταβαλλόμενες συνθήκες. Για παράδειγμα, μπορεί να χρειάζεσαι ψηφιακό περιεχόμενο για μια καμπάνια που σκοπεύεις να προωθήσεις σε μερικές ημέρες ή να αναζητάς ένα τρόπο να επικοινωνήσεις με καλύτερο τρόπο μια εκδήλωση ή να πρέπει άμεσα να κάνεις μια αλλαγή στα φυλλάδια σου ή να προσαρμόσεις την εμφάνιση της ιστοσελίδας σου… Για όλα αυτά (και πολλά περισσότερα), μπορούμε να σου παρουσιάσουμε εναλλακτικές βάσει χρονικού ή οικονομικού περιθωρίου, να αναλάβουμε τη σύντομη υλοποίηση του project σου ή να σε καθοδηγήσουμε με αμεσότητα για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος ή μιας «κρίσης».

9. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Το χρήμα κάνει τον κόσμο να γυρνά έλεγε μια γνωστή επιτυχία του 1972 που φαίνεται απόλυτα επίκαιρη στην εποχή ή/και στη χώρα μας. Αν λοιπόν για εσένα η εύρεση προσιτών λύσεων αποτελεί προτεραιότητα, τότε η συνεργασία με τη NEOPERATIVA αναδεικνύεται ως πρωταρχική επιλογή! Γιατί; Μα επειδή κατανοούμε απόλυτα τη δυσκολία διάθεσης πόρων για την παραγωγή ψηφιακού περιεχομένου, σε συνθήκες που οι περισσότερες εταιρείες και οργανισμοί “παλεύουν” για την καθημερινή επιβίωση. Παράλληλα όμως αντιλαμβανόμαστε και τη σημασία που έχει η ενεργή παρουσία τους στον ψηφιακό κόσμο, ώστε να ξεφύγουν από την επιβίωση και να οδηγηθούν στην επιτυχία. Ενημερωτικά, και ο χρόνος ή ο κόπος που δαπανά κάποιος για μια ανάλογη παραγωγή, είναι κόστος. Κόστος που δεν υπολογίζεται συνήθως, αλλά μπορεί να επιβαρύνει σημαντικά την αποτελεσματικότητά της εταιρείας ή του οργανισμού. Γι’ αυτό, η NEOPERATIVA φροντίζει να διαμορφώνει τις προτάσεις της σε προσιτό κόστος, διαχειρίσιμο ανάλογα τον πελάτη και τις ανάγκες του, με στόχο να χτίσει μακροχρόνιες και σταθερές συνεργασίες. Προσιτό κόστος όμως που δε σημαίνει χαμηλότερη ποιότητα, αλλά καλύτερη διαχείριση και σεβασμό στις συνθήκες της αγοράς…

10. ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ
Αν ο σκοπός σου είναι καθαρά εμπορικός, ίσως να μην έχει ιδιαίτερη σημασία για σένα αυτός ο λόγος. Για τη NEOPERATIVA όμως, η ευαισθησία απέναντι σε κοινωνικές ανάγκες ή σε καλλιτεχνικές προσδοκίες δεν είναι απλά μια “εταιρική πολιτική”. Οπότε, αν ο σκοπός σου αφορά στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας ή στην προώθηση μιας καλλιτεχνικής και πολιτιστικής δράσης, μπορείς να αναζητήσεις τη στήριξη και τη συνεισφορά μας για την επίτευξή του. Αν ψάξεις λίγο, θα εντοπίσεις ήδη projects, όπως το No Shave November ή το Seasonistas, που έγιναν με ίδια πρωτοβουλία ή projects, όπως του ΑΡΣΙΣ, που κάλυψαν τις επιδιώξεις 3ων φορέων – πάντα με την εναλλακτική, ιδιαίτερη προσέγγιση μας. Οπότε αν αντιμετωπίζεις κι εσύ με ευαισθησία τα φαινόμενα της εποχής, μη διστάσεις να μοιραστείς τις σκέψεις σου!

10+1.  Α Ξ Ι Α
Και κάπως έτσι τελειώνουν (ή μάλλον αρχίζουν) όλα…
Σε όποιον από τους παραπάνω λόγους κι αν βασιστείς για να επιλέξεις τη NEOPERATIVA, ένα είναι σίγουρο: βασική επιδίωξη της συνεργασίας μας είναι η προσθήκη αξίας στη δραστηριότητά σου. Ακόμη κι αν δεν είναι για σένα σαφείς οι μέθοδοι και οι τρόποι παραγωγής μας, ένα γεγονός θα πρέπει να καταγραφεί στη σκέψη σου: Κάθε απόπειρα συνεργασίας μας, αποτελεί ουσιαστικά μια σημαντική προσπάθεια να αυξηθεί η παρεχόμενη αξία του προϊόντος, της υπηρεσίας ή της δράσης των δικών μας πελατών για την ικανοποίηση των δικών τους πελατών.

Επομένως μην περιμένεις! Επικοινώνησε μαζί μας είτε μέσω της σχετικής φόρμας, είτε μέσω email, είτε μέσω των social media της NEOPERATIVA και ανακάλυψε πως μπορείς χάρη στη συνεργασία μας να δώσεις πνοή στις ιδέες σου…

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.