3 μέρες και πάλι δεν ήταν αρκετές για το 10ο Athens Tattoo Convention

Το 10ο Athens Tattoo Convention που πραγματοποιήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο, 13 με 15 Μαΐου 2016, στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (TAE KWON DO). Εκεί βρέθηκε λοιπόν η Δήμητρα. Και φυσικά έβγαλε πολλές φωτογραφίες!

Η Δήμητρα Νηφάκου δηλώνει γραφίστρια. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει πάθος της τη φωτογραφία. Είτε για δουλειά, είτε επειδή κάτι της τραβάει το μάτι και θέλει να το απαθανατίσει και να το ανεβάσει στο instagram είτε γιατί απλά κάτι της αρέσει και θέλει να νιώσει μέρος του.

Φέτος που το ATC γιόρτασε τα 10 επιτυχημένα χρόνια διοργάνωσης, το αποτέλεσμα είχε το κάτι παραπάνω. Τα Clumsies και Socialista είχαν στήσει μπαρ όπου οι επισκέπτες μπορούσαν να απολαύσουν ξεχωριστά κοκτέιλ. Υπήρχαν φυσικά αρκετά σημεία εστίασης αλλά κάτι ακόμα που ξεχώρισε ήταν το περίπτερο της Κάισσα με επιτραπέζια παιχνίδια! Ο κόσμος κάθε χρόνο αυξάνεται και χιλιάδες είναι αυτοί που παρευρίσκονται σε αυτή τη γιορτή γύρω από τα λατρεμένα tattoos.

Φωτογραφίες: Δήμητρα Νηφάκου

tattoo tattoo tattoo tattoo tattoo tattoo tattoo tattoo tattoo tattoo tattoo tattoo tattoo tattoo tattoo tattoo tattoo tattoo tattoo tattoo tattoo tattoo tattoo tattoo tattoo

3 Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.