“Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνεις ραδιόφωνο. Καλοί και κακοί, εύκολοι και δύσκολοι, για τη μουσική, για σένα, για τον ακροατή ή για κάποιους άλλους”. Με τα παραπάνω λόγια ξεκινούν την ιστορία τους οι υπεύθυνοι του Music Society. Πρόκειται για ένα διαφορετικό Web RadiON. Είναι ένα ραδιόφωνο που σέβεται πρώτα τη μουσική και τον ακροατή του και είναι αυτοδιαχειριζόμενο. Αυτό σημαίνει ότι λειτουργούν ως μια ομάδα και έχουν όλοι λόγο και ευθύνη για ό,τι συμβαίνει. Εκτός από τους εαυτούς τους, νοιάζονται και όλους αυτούς που θέλουν να μαθαίνουν, να πράττουν και να πηγαίνουν λίγο παρακάτω. Γι’ αυτό το λόγο δημιούργησαν έναν κύκλο σεμιναρίων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Η παρουσίαση των σεμιναρίων θα γίνει το Σάββατο 18 Μαρτίου και ώρα 18:00 στο νέο χώρο του ραδιοφώνου στο κέντρο της Αθήνας. Η ακριβής διεύθυνση είναι Γεωργίου Γενναδίου 6 (3ος όροφος). Τα σεμινάρια που θα παρουσιαστούν είναι δύο και τα θα ξεκινήσουν 27 & 28 Μαρτίου.

  1. Το ραδιόφωνο στην εποχή των social media και των streaming υπηρεσιών
    Το σεμινάριο θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη 20:00 – 23:00 με εισηγητές του τους Παναγιώτη Μένεγο & Σταύρο Διοσκουρίδη (Laternative).
    *Μετά το πέρας του σεμιναρίου ραδιοφώνου θα υπάρχει η δυνατότητα πρακτικής άσκησης στο στούντιο του Music Society WebradiON
  2. Creative listening. Μια περιήγηση στο σύμπαν ενός τραγουδιού
    Το σεμινάριο θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα 20:00-23:00 με εισηγητή του το Μάρκο Φράγκο.

Το κόστος συμμετοχής στο ένα σεμινάριο ανέρχεται στα 120€, ενώ αν κάποιος θέλει να παρακολουθήσει και τα δύο το κόστος είναι 220€. Κάθε σεμινάριο αποτελείται από 10 συναντήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να απευθυνθείς στο musicsocietyinfo@gmail.com ή πιο άμεσα στη σελίδα του Music Society στο Facebook.

Το ραδιόφωνο έχει ακόμα να μας μάθει πολλά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.