Το TEDxAcademy έρχεται για το 2016 στο Μέγαρο Μουσικής την 1η Οκτωβρίου. Ναι, είναι λίγο νωρίς για να σου πω να κλείσεις εισιτήριο. Άλλο έχουμε να πούμε τώρα.

Το θέμα που διαπραγματεύεται φέτος δεν έχει όρια. Φαντάζεται το μέλλον. Το μέλλον της Ελλάδας. Και αυτό σίγουρα δεν είναι ένα μοναχικό έργο. Δε μπορεί ένας να προσδιορίσει πως φαντάζεται ή πως θα είναι το μέλλον της Ελλάδας το 2030. Ας μιλήσουμε λοιπόν.

Το TEDxAcademy 2016 λοιπόν μας προσκαλεί όλους σε μια συζήτηση. Έχουμε πολλές ιδέες να μοιραστούμε για μια Ελλάδα με όραμά της να προχωρήσει μπροστά. Ας “RE Imagine Greece” μαζί! Στο συνέδριο θα μπορεί κανείς να ακούσει τους 18 καλεσμένους ομιλητές από όλο τον κόσμο που θα μοιραστούν τις ιδέες τους για την Ελλάδα του 2030. Όλοι τους διαφορετικοί θα έχουν στο νου τους ένα πράγμα: το μέλλον της Ελλάδας δεν είναι προδαγεγραμμένο.

homepage_01

Εκτός όμως από τους ομιλητές, ιδέες έχουμε όλοι μας! Και τώρα οι διοργανωτές μας δίνουν το σήμα να ξεκινήσουμε να τις εκφράζουμε! Με το #Greece2030 μπορείς να πεις τις δικές σου σκέψεις στο Twitter. Κι αν ασχολείσαι με κάποιο δημιουργικό αντικείμενο γιατί όχι να τις οπτικοποιήσεις κιόλας! Κι αν είσαι ο τύπος που έχει να πει πολλά και οι 140 χαρακτήρες ή μια εικόνα δε σου φτάνουν… υπάρχει και το βίντεο. Μπορείς να ανεβάσεις το βίντεο σου στο YouTube και στη συνέχεια να το στείλεις στους διοργανωτές μέσα από την ειδική φόρμα.

Ποιες αλλαγές θα ήθελες να γίνουν πραγματικότητα και θα μπορούσαν να ορίσουν μία νέα θετική πορεία για τη χώρα μας; #TEDxAc16

Το TEDxAcademy 2016 σε αφήνει ελεύθερο να εκφραστείς. Καν ‘το τώρα! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.