Δύο προηγούμενες συνεργασίες της Neoperativa βρίσκονται τώρα μαζί. Το Dogs’ Voice διεκδικεί το Social Impact Award Greece 2016. Και μπορείς κι εσύ να στηρίξεις το σκοπό του.

“Η ομάδα του Dogs’ Voice ονειρεύεται μια Ελλάδα χωρίς αδέσποτα και πιστεύει ότι μια νέα πραγματικότητα όπου οι Έλληνες πολίτες θα σέβονται τα ζώα και τα δικαιώματα τους είναι εφικτή!”

Ας εξηγήσω. Το Dogs’ Voice η Neoperativa το γνώρισε τον περασμένο χειμώνα. Η πιθανή συνεργασία έφερε κοντά εκπροσώπους και από τις δύο ομάδες για τη συζήτηση γύρω από ένα project. Με καμία από τις ομάδες να μένει στην αδράνεια, οι δρόμοι μας συναντήθηκαν ξανά στο EGG (όπου πλέον στεγάζεται και υποστηρίζεται εξ ολοκλήρου η Neoperativa). Η “συγκατοίκηση” γίνεται πρακτικά με το νέο αδερφάκι του Dogs’ Voice, που ακούει στο όνομα Woof Club. Μπορεί κάποια ονόματα να αλλάζουν αλλά τα άτομα και η όρεξη για συνεργασία όχι.

Όσον αφορά το Social Impact Award τώρα, δεν έχω παρά να γυρίσω περίπου 1μιση χρόνο πίσω. Ήταν 30 Απριλίου 2015 όταν η Neoperativa σε συνεργασία με το ThinkBiz έκανε μια παρουσίαση στο Impact Hub Athens. Το θέμα της παρουσίασης ήταν “Τι να προσέξετε σε ένα βίντεο – παρουσίαση της επιχειρηματικής σας ιδέας”. Ακροατές της παρουσίασης; Οι υποψήφιοι που είχαν προκριθεί στην τελική φάση για το Social Impact Award Greece 2015. Σκοπός της παρουσίασης ήταν να αποφευχθούν σημαντικά λάθη στο βίντεο που κάθε ομάδα καλείται να παράξει. Μια παρουσίαση που ενίσχυσε τη δράση της Neoperativa και οδήγησε σε περεταίρω συνεργασίες.

Απρίλιος 2015: Neoperativa @Impact Hub Athens

Απρίλιος 2015: Neoperativa @Impact Hub Athens

2016. Ιούλιος. Το Dogs’ Voice προκρίνεται στην τελική φάση του διαγωνισμού SIA 2016. Πρόκληση; Να δημιουργηθεί ένα infographic video με όλες της απαραίτητες πληροφορίες για τη δράση του. Κι εκεί ήταν που έγινε η συνεργασία. Μια συζήτηση αρκούσε. Τα κείμενα ήταν έτοιμα από την ομάδα. Έμενε η έγκαιρη οπτικοποίησή τους για το διαγωνισμό. Μερικές ηχογραφήσεις και αρκετές ώρες επεξεργασίας στη συνέχεια, οδήγησαν στο τελικό αποτέλεσμα. To project αυτό προστέθηκε στο portfolio της Neoperativa.

Τώρα λοιπόν είναι η ώρα που αναλαμβάνεις εσύ. Από τις 5/9 έως και τις 26/9 μπορείς να μπεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Social Impact Award και να στηρίξεις κι εσύ την υποψηφιότητα του Dogs’ Voice.

Επιλέγεις τρία projects που θες να στηρίξεις και  στη συνέχεια επιβεβαιώνεις τα στοιχεία σου.

Ψηφίζεις μόνο μια φορά.

Μπορείς όμως να το κοινοποιήσεις και να το προωθήσεις όσες φορές θέλεις.

#SIA #SIAgreece16 #SIAfinalist

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το Dogs’ Voice;

Αποστολή του Dogs’ Voice είναι η προστασία και διαχείριση του πληθυσμού αδέσποτων ζώων σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης. Μετά από αρκετή έρευνα και μελέτη, η ομάδα δημιούργησε μια ολιστική υπηρεσία προστασίας και διαχείρισης αστικής πανίδας για Δήμους όπου για πρώτη φορά ενώνει και αξιοποιεί σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης όλους τους διαθέσιμους πόρους, θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους και προτείνοντας την εφαρμογή πρακτικών λύσεων για τη μείωση του πληθυσμού και την ευζωία των αδέσποτων ζώων ανατρέποντας ταυτόχρονα την υπάρχουσα νοοτροπία. Η ομάδα του Dogs’ Voice ονειρεύεται μια Ελλάδα χωρίς αδέσποτα και πιστεύει ότι μια νέα πραγματικότητα όπου οι Έλληνες πολίτες θα σέβονται τα ζώα και τα δικαιώματα τους είναι εφικτή!

Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφτείς την επίσημη ιστοσελίδα του.

Υποστήριξε τη δράση του Dogs’ Voice και βοήθησέ το στο διαγωνισμό του Social Impact Award 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.