Ήταν Ιούλιος 2015 όταν ξεκίνησε η συνεργασία μας με τον Άνθρωπο στο Νησί με στόχο να προσδιορίσουμε τι σημαίνει επιτυχία και πού αυτή βρίσκεται ή “κρύβεται” για τον καθένα μας…

Το ζητούμενο; Ένα σύντομο βίντεο όπου καθένας θα προσπαθούσε σε ένα λεπτό να απαντήσει τι σημαίνει γι’αυτόν επιτυχία – μέσα από την επιλογή και ερμηνεία ενός αποφθέγματος.

Το απόφθεγμα; Μια συνοπτική πρόταση που η επιλογή της ανάμεσα σε πολλές λειτουργούσε ως αφορμή και βοήθεια για να εντοπίσει καθένας την προσωπική σημασία της επιτυχίας.

Το αποτέλεσμα; Ένα project που καταλήγει σε εύκολα (ή πιο δύσκολα) συμπεράσματα, μοιράζεται αλήθειες και επιθυμίες για την #EpityxiaTelika.

Η απάντηση; Ένα κίνημα θετικής παρακίνησης, ένα σύνολο ιδεών, μια κουλτούρα, μια φιλοσοφία ζωής που αφορά σε ένα σύνολο ανθρώπων που την ενστερνίζονται, τη διαδίδουν και κατόπιν τη συν-δημιουργούν.

Αλλά όχι μόνο…
Και ένα βιβλίο από το Νικόλα Σμυρνάκη, συγγραφέα, σύμβουλο επιτυχίας και εμπνευστή/καθρέπτη του Ανθρώπου στο Νησί, που αποκαλύπτει και πού κρύβεται, αλλά και πώς βρίσκεται η επιτυχία!
Ο τίτλος του, “Η Επιτυχία βρισκόταν στο Κομοδίνο μου” (εκδόσεις Διόπτρα), δίνει -καθόλου- προφανώς την απάντηση, διότι σημασία έχει αυτό που αποκαλύπτεται με την ανάγνωση του βιβλίου και κυρίως με τη διαρκή εξάσκηση στην απόκτηση της επιτυχίας.

Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει πραγματικά να ανακαλύψεις πού κρύβεται η #EpityxiaTelika, έχεις τις εξής επιλογές:

1. Να γίνεις κι εσύ μέρος του project #EpityxiaTelika της NEOPERATIVA που διαρκεί μέχρι το τέλος Οκτώβρη, να εκφραστείς μέσα από ένα σύντομο βίντεο και να κερδίσεις τη δωρεάν συμμετοχή σου σε ένα webinar από τον Νικόλα Σμυρνάκη με θέμα: “Τα έξι συστατικά στοιχεία της Εξίσωσης Επιτυχίας” και -αν σε ενδιαφέρει- σε ένα webinar από τη NEOPERATIVA με θέμα: “Τα κύρια συστατικά ενός Επιτυχημένου Βίντεο”.

2. Να παρακολουθήσεις το webinar ανοικτής παρακολούθησης του Νικόλα με θέμα “Τρόπος Σκέψης και Δράσης των Εκπληκτικά Επιτυχημένων” που γίνεται σήμερα (!) στις  9.30μμ για να πάρεις μια πρώτη ιδέα όσων χρειάζονται για να εντοπίσεις την επιτυχία.

3. Να βοηθήσεις κι εσύ αυτούς που αναζητούν την επιτυχία, παρακινόντας τους να συμμετέχουν σε αυτή την αριστουργηματική δράση, να εντοπίσουν το σκοπό της ζωής τους και να βρουν τα μέσα για να τον επιτύχουν. Γιατί, όπως συχνά αναφέρει κι ο Άνθρωπος στο Νησί: Αλλάζοντας έναν, που θα αλλάξει μία, που θα αλλάξει έναν, αλλάζεις τον κόσμο!

Η ομάδα της NEOPERATIVA πάντως πιστεύει -και οδεύει- προς την ανακάλυψη της επιτυχίας της, διότι αλλάζοντας έναν κι αλλάζοντας τον κόσμο, αλλάζεις μέσα σου

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.