Η εταιρεία The PLS Project γνωρίζει τα πάντα γύρω από την ομορφιά. Εισάγει και διανέμει υψηλής ποιότητας προϊόντα ομορφιάς και προϊόντα για τη φροντίδα των μαλλιών. Μέσα από εκπαιδευτικά workshops προσφέρει εκπαίδευση και πρακτική εξάσκηση για τη σωστή χρήση των προϊόντων αυτών.

Γιατί αυτό σε αφορά; Γιατί ένα τέτοιο workshop έρχεται στις 20 Φεβρουαρίου 2017. Πρόκειται για το #TIGIworkshop. Οι Γιούλη Βαμβακερού και Αλέξανδρος Γουρουνάς – @Cutcolor Cutcolor – ανεβαίνουν ξανά στη σκηνή για να δείξουν βήμα-βήμα πως μπορούν να υλοποιηθούν σωστά τα χτενίσματα της νέας συλλογής #SHIFT2017. Κι εδώ έρχεται η σειρά σου. Οι υπεύθυνοι του workshop αναζητούν 9 μοντέλα για τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου. Τα μοντέλα θα πρέπει να είναι διατεθειμένα να κουρευτούν και να χτενιστούν πάνω στη σκηνή από τις 08:30 μέχρι και τις 14:00.

Αν επιλέξεις να δηλώσεις συμμετοχή, να το κάνεις σύντομα γιατί τα μοντέλα θα περάσουν από σχετικό casting στις 8 & 9 Φεβρουαρίου. Τα δώρα συμμετοχής είναι έκπληξη και ανάμεσά τους υπάρχουν και προϊόντα τηα TIGI Professional.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τη διαδικασία συμμετοχής και για τη διαδικασία του casting επισκέψου τώρα τη σελίδα της εταιρείας στο Facebook.

Τόλμησέ το!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.