Ηγέτες από όλο τον κόσμο, συνολικά 40.000 εκπρόσωποι από 195 χώρες έχουν συγκεντρωθεί στο Παρίσι από τις 30 Νοεμβρίου για μία ιστορική συνάντηση με την ευκαιρία της Διεθνούς Διάσκεψης του ΟΗΕ για το κλίμα (COP21).

Η εκστρατεία #OursToLose ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της Συνόδου, προσκαλώντας τον καθένα από εμάς να δηλώσει και να κάνει γνωστό γύρω του γιατί ο αγώνας κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι σημαντικός και αφορά όλους μας.

H συγκεκριμένη εκστρατεία λάνσαρε στο Διαδίκτυο ένα βίντεο με την συμμετοχή μερικών από τους κορυφαίους δημιουργούς του You Tube και τις ανησυχίες τους για τις κλιματικές αλλαγές. Stars Casey Neistat, Blogilates, Finn Harries, Flavia Calina, FunForLouis, Marques Brownlee, SORTEDfood, Golden Moustache, DeevaJessica, Jamie’s World, and It’s Okay To Be Smart εξήγησαν μέσα από τη συμμετοχής τους στο συγκεκριμένο βίντεο τι αγαπούν περισσότερο στον πλανήτη μας και τι κίνδυνος υπάρχει σε περίπτωση που η άνοδος της θερμοκρασίας συνεχίσει ανεξέλεγκτη.

Από την μεριά του τo YouTube ενθαρρύνει τους viewers του #OursToLose να υπογράψουν την αίτηση Avaaz, – μια εκστρατεία με στόχο την εφαρμογή της καθαρής ενέργειας σε όλο τον κόσμο μέχρι το 2050.

Εμείς σαν Media Neoperativa σας προτρέπουμε να δημιουργήσετε τα δικά σας βίντεο για το πώς το κλίμα μπορεί να επηρεάσει τα πράγματα που εσείς αγαπάτε και θα χαθούν αν συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός στις αλλαγές.

#OursToLose.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.