Στις 11.11.2016 η NEOPERATIVA πραγματοποίησε το 2ο Meet & Greet. Στόχος του ήταν νέοι δημιουργοί να γνωρίσουν την ομάδα και να κατανοήσουν τη δράση της. Να βρουν τους λόγους για τους οποίους θα θέλουν να εγγραφούν στη δημιουργική της κοινότητα και να είναι ενεργά μέλη της.

Η αρχή έγινε λοιπόν και η συνέχεια θα είναι δυνατή. Ο George Alexander Minas είναι ένας νέος που ασχολείται με τη φωτογραφία και βρέθηκε στο Meet & Greet. Έπειτα από μερικές μέρες μας μετέφερε γραπτώς την εμπειρία του. Δες πώς του φάνηκε το Meet & Greet και μείνε συντονισμένος/η για τις επόμενες δημιουργικές δράσεις μας. Και φυσικά, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.

Γράφει…

Την προηγούμενη Παρασκευή είχα μάθει πως θα γίνει μια συνάντηση διαφόρων ατόμων με καποιο δημιουργικό σκοπό. Αυτό. Δε γνώριζα ακριβώς περί τίνος πρόκειται ή με τι είχε να κάνει. Είχα δει ένα όνομα “NEOPERATIVA” και διάφορα επίσημα λογότυπα στο Facebook και λέω, ως φωτογράφος, ας πάω μια βόλτα. Έστω κι αν στην τελική απλά γνωρίσω 2-3 άτομα!

Τελικα έμαθα πως δεν ήταν μια απλή συνάντηση…! Προς ευχάριστη έκπληξη ενημερώθηκα για μια δράση και την ύπαρξη μιας νέας και καινοτόμου ομάδας με τον εξής σκοπό: να θέλει να βρίσκει άτομα με οποιοδήποτε δημιουργικό ταλέντο, απο φωτογράφους μέχρι μακιγιέρ, και να συνεργάζεται μαζί τους για διάφορα project και δράσεις που συμβαίνουν στην πόλη!

Στο Meet & Greet που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11.11.2016, η ώρα κύλησε πολύ ευχάριστα και μέχρι κι εκεί δημιουργικά! Διότι μας χώρισαν σε δυο ομάδες κι αμέσως πιάσαμε δουλειά! Κάτι που σε όλους μας άρεσε πάρα πολύ, διότι στο τέλος μάθαμε πολλά πράγματα και είδαμε τι μπορούμε να σκεφτούμε αν βάλουμε την φαντασία μας να δουλέψει. Γνωρίσαμε αυτά τα 5 άτομα που κρύβονται πίσω από τη NEOPERATIVA και έδειξαν ότι ξέρουν καλά τι κάνουν!

Εντάχθηκα αμέσως στο δυναμικό τους χωρίς δεύτερη σκέψη, με μια απλή εγγραφή, χωρις κάποια συνδρομή, και το ίδιο προτείνω σε όποιον δει και διαβάσει τώρα αυτό το μήνυμα, διότι η ομάδα αυτή δειχνει να έχει πάρα πολλή όρεξη για ωραία, ευχάριστη και δημιουργική δουλειά!

Στείλτε ενα μήνυμα στο Facebook ή ένα email. Έστω να μάθετε κάποιες πληροφορίες. Ισως σας ενδιαφέρει περισσότερο απ’ όσο νομίζετε!

Όπως βλέπεις, κι εμείς και ο Γιώργος σε προτρέπουμε να μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας ακόμα και εκτός του Meet & Greet. Γιατί οι πόρτες μας είναι ανοιχτές για γνωριμίες με νέους δημιουργικούς ανθρώπους. Poke Us!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.