Όλα συμβαίνουν εδώ: να γνωρίσεις την ομάδα της NEOPERATIVA, να γνωρίσεις δημιουργικούς ανθρώπους σαν κι εσένα, να ανταλλάξεις ιδέες… να πιεις καφέ.

Το 2ο Meet & Greet από τη NEOPERATIVA είναι γεγονός. Ένα χρόνο και κάτι μετά, η σημασία ενός ακόμα Meet & Greet είναι αδιαμφισβήτητη. Πολλά έχουν αλλάξει και πολλά πρόκειται να αλλάξουν άμεσα. Οπότε μάλλον πρέπει να συστηθούμε και να γνωριστούμε ξανά!

Αλλά να τα λέμε πιο συχνά και τακτικά από εδώ και πέρα! Η κοινότητα χρειάζεται να είναι ενεργή, οπότε δε σκοπεύουμε να χαθούμε ξανά για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Κι αν δεν είσαι παλιά καραβάνα, δεν πειράζει! Για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά. Σε κάθε εκδήλωση υπάρχει πάντα κι ένα νεούδι. Κι εμείς δεν έχουμε όρεξη για κακά πειράγματα, αλλά για καλά και δημιουργικά πειράματα!

Είτε είσαι ήδη NeoCreator, είτε θες να μάθεις γιατί αξίζει να γίνεις… σε περιμένουμε στις 11.11.2016, στις 18:00, στο EGG (Συγγρού 190), όπου και στεγάζεται πλέον η NEOPERATIVA. Κι αν η έννοια NeoCreator είναι νέα για σένα, εξηγώ: NeoCreators είναι οι νέοι που τους ενδιαφέρει η δημιουργία περιεχομένου, έχουν τη διάθεση να συμμετέχουν και να συνεργαστούν για την παραγωγή νέων projects και αποτελούν απαραίτητο συστατικό για τη λειτουργία της NEOPERATIVA.

Έχουμε φροντίσει ήδη με ένα άρθρο να μάθεις αρκετούς λόγους για τους οποίους πρέπει να γίνεις κι εσύ NeoCreator. Αλλά ένα άρθρο δεν αρκεί για να μας μάθεις. Στο Meet & Greet θα ακούσεις που βρισκόμαστε, αλλά και που μπορούμε να φτάσουμε μαζί σου. Ποιά είναι τα επόμενα βήματα μας και γιατί σε θέλουμε μαζί μας σε αυτό το δημιουργικό ταξίδι. Και φυσικά θα μπορέσεις να εκφράσεις τις απορίες σου ελεύθερα. Face 2 Face που λέμε.

Τώρα τα διαδικαστικά: Για να δηλώσεις συμμετοχή στην εκδήλωση παρακαλούμε συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, αλλά η κοινότητά μας “χωράει” πολλούς! Γι’αυτό, σε αφήνουμε να προσκαλέσεις κι όσους πιστεύεις ότι ενδιαφέρονται.

Αν δεν είσαι διαθέσιμος/η για τη συγκεκριμένη συνάντηση, αλλά θες να μας γνωρίσεις καλύτερα, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας εδώ και φυσικά να εγγραφείς, ως δημιουργός, εδώ.

Μπορείς φυσικά να ακολουθήσεις τα Media Neoperativa στα Social Media:
Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Linkedin

Το σχετικό Facebook event θα το βρεις εδώ.

egg-enter•grow•go
Λ. Συγγρού 190,
17671 Καλλιθέα

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.