Η τεχνολογία συνθέτει φτερωτά έντομα!

Όταν κάποιος έχει φαντασία… δεν τον σταματά τίποτα! Η Julie Alice Chappell είναι μια καλλιτέχνης με έδρα το Portsmouth της Μεγάλης Βρετανίας και σίγουρα δε μπορεί τίποτα να τη σταματήσει. Και φυσικά αυτό συμπεριλαμβάνει ακόμα και υλικά που άλλοι θα πετούσαν στα σκουπίδια.

Οι πίνακες παλιών κυκλωμάτων που μπορεί να προέρχονται από παλιούς υπολογιστές ή κονσόλες παιχνιδιών ιδανικά θα πήγαιναν για ανακύκλωση. Πριν φτάσουν σε αυτό το στάδιο τα παίρνει η καλλιτέχνης και δημιουργεί κάτι όμορφο και ιδιαίτερο. Συνθέτει μικρά φτερωτά έντομα. Κόβει τα εξαρτήματα που της χρησιμεύουν και στη συνέχεια τα σμηλεύει σύμφωνα με τη φαντασία της. Από εκεί πηγάζουν όλα. Πεταλούδες, λιβελλούλες ή ακόμα και κατσαρίδες και άλλα έντομα. Τα νέα αυτά έντομα εξοπλίζονται και κοσμούνται με επιπλέον ηλεκτρικά εξαρτήματα που συνθέτουν το όμορφο αποτέλεσμα.

Κάθε τι που δημιουργεί είναι μοναδικό και χειροποίητο. Ως μέσο προβολής και πώλησης των δημιουργιών της έχει σχηματίσει το δικό της κατάστημα στο Etsy. Αν δεις κάτι που σου αρέσει πολύ δηλαδή… πρέπει να το προλάβεις!

bug-1 bug-2 bug-3 bug-5 bug-6 bug-7 bug-8 bug-9 bug-10

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.